Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Woning en Tuin

Extreme pech: sleutels liggen nog binnen

Het overkomt velen van ons wel eens. Op een iets minder mooie dag kom je ’s avonds thuis van je werk. Je hebt een lange rit achter de boeg. Zeker nu er op de de snelweg flink wordt gewerkt in de buurt van Rotterdam. Je bent blij dat je eindelijk thuis bent in Rotterdam. Het is nog donker in huis, want je man of vrouw is toevallig vandaag op zakenreis of familiebezoek. Je grijpt in je broekzak om je huissleutel tevoorschijn te halen. En je grijpt nog eens, want je broekzak blijkt leger dan gewenst. Niets. Een wanhopige blik door het raam laat je de op de keukentafel achtergebleven sleutelbos zien. Buitengesloten in Rotterdam, Wat nu?

 De eerste oplossingen
 
Misschien heb je een reservesleutel bij een in de buurt wonend familielid achtergelaten, misschien bij de buren. Misschien ook niet of zijn ook die mensen niet thuis. Nu kun je natuurlijk met geweld een raam of deur forceren, maar dat levert je een flinke schadepost op. Daar zit je waarschijnlijk toch ook niet op te wachten. Het wordt tijd voor een oplossing waar je verder mee komt.

 
De beste oplossing
 
De allerbeste oplossing is natuurlijk om een expert in te schakelen: een slotenmaker. De Slotenmaker Rotterdam heeft materialen waarmee hij zich toegang tot je woning kan verschaffen. Uiteraard zal je wel moeten bewijzen wie je bent en dat je echt de bewoner van het huis bent. De slotenmaker zal je niet helpen bij foute activiteiten. Dank zij de slotenmaker kun je weer naar binnen! 

Niet alleen helpt de slotenmaker je om weer terug naar binnen te krijgen, ook om je te wapenen tegen inbrekers.

Lees meer artikelen over het slotenmakers vak hier op Van Delft Slotenmaker©