Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

Geld investeren met een gegarandeerd rendement

Als u besluit om uw vermogen te gaan investeren dan is de kans groot dat u geen zekerheid krijgt over het rendement. Als u in aandelen belegt kan de koers immers fors dalen. Als dit niet weer goed komt bent u uw geld kwijt. U kunt ook geld investeren in vastgoed. Maar een huis kopen dat u vervolgens zelf verhuurt heeft ook weer de nodige rompslomp. Als de kraan lekt of als de afvoer stuk is moet u zorgen voor herstel. Bovendien loopt u het risico huurders te treffen die een puinhoop achterlaten als ze zijn vertrokken. Gelukkig is er nog een andere manier om geld te investeren in vastgoed.

Investeer in een vakantiewoning met vast rendement per jaar

U kunt via Center Parcs Vastgoed de eigenaar worden van een vakantiewoning of appartement in het buitenland. Zij bieden regelmatig projecten aan. Grotendeels in Frankrijk, maar ook in andere landen. Wanneer u een woning of appartement koopt wordt u ook daadwerkelijk eigenaar. Het huis wordt vervolgens verhuurd door Center Parcs Vastgoed. Zij zorgen ook voor onderhoud, reparaties en schoonmaak. U ontvangt een vast rendement. Wilt u zelf in uw vakantiewoning verblijven dan kan dat uiteraard ook. Uw rendement is niet afhankelijk van de bezetting, ook bij leegstand ontvangt u het overeengekomen bedrag.

Meer weten over investeren in vastgoed?

Wilt u ook een vast rendement voor uw vermogen? Bekijk dan de informatie en het actuele aanbod aan vakantiewoningen bij Center Parcs Vastgoed. U kunt als u wilt direct investeren in vastgoed door contact op te nemen. Wilt u eerst meer informatie voordat u besluit of u uw geld wilt investeren? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen om uw vragen voor te leggen. Op deze manier kunt u veilig investeren zonder dat u grote risico’s loopt. Steeds meer beleggers ontdekken deze mogelijkheid en stappen in het vakantievastgoed.