Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

Handigheidjes voor in en op de auto

De auto is de ter wereld het meest gebruikte vervoersmiddel om van A naar B te gaan. Hier in Nederland staat de auto na de fiets op de tweede plek, maar wanneer je beseft hoe veel fietsen er in Nederland zijn, begrijp je ook dat het aantal auto’s gigantisch is. De auto is dus voor veel mensen een bekend terrein, maar hoe kan je je auto nog upgraden? Daarvoor hebben wij een aantal gadgets op rij gezet die jouw favoriete vervoersmiddel nog beter maken!

  1. Achteruitkijkcamera

Wanneer je niet het nieuwste model auto hebt, is de kans groot dat er geen achteruitrijcamera ingebouwd zit. Terwijl dit wel ontzettend handig is! Met bijvoorbeeld een draadloze achteruitrijcamera set kun je makkelijk alles zien wat er achter je gebeurd. Dit maakt het rijden een stuk veiliger voor jou, maar ook voor je omgeving.

  1. Bluetooth carkit

In oude auto’s zal, wanneer deze er überhaupt in zit, alleen een AUX-ingang aanwezig zijn. Waar veel mensen tegenwoordig een iPhone hebben, kan deze niet verbonden worden met een AUX-kabel, tenzij je de splitter aanschaft. Deze splitter is ongeveer dezelfde prijs als een draadloze bluetooth receiver, welke je in óf de AUX-ingang óf de sigarettenaansteker kunt steken. Zo geniet je toch van een draadlozen Bluetooth verbinding, ondanks een verouderde auto!

  1. Exitool

De Exitool is een kleine gadget die zich op je gordel bevind. Het vierkante voorwerp is ingebouwd met een messcherp mesje, die bedoeld is om de gordel in noodgevallen door te snijden. Naast het mesje, zit er aan de andere kant van de gadget een speciaal steentje waarmee je een autoruit in kunt tikken. Als kers op de taart is er ook een LED-lampje ingebouwd, waarmee je de weg in het donker kunt vinden. Dit is een ongelooflijk handige gadget, waarvan je eigenlijk hoopt hem nooit nodig te hebben. Wanneer je iets overkomt, kan dit kleine apparaatje je leven redden.

https://www.duurzamebedrijfsvoeringrijk.nl