Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

Kies voor NSSG slotenmaker

Een betrouwbaar slotenmaker vinden kan moeilijk zijn. Op hun eigen website beweren ze van alles maar wat is waar? Het is voor veel mensen moeilijk om de juiste slotenmaker Den Haag te vinden.

Brancheorganisatie

De eerste stap is kijken of de slotenmaker Den Haag aangesloten is bij een brancheorganisatie. Voor de slotenmakers in Nederland is dit de NSSG (Nederlandse Sloten – en Slotenspecialisten Gilde). De brancheorganisatie zorgt ervoor dat de leden zich aan bepaalde richtlijnen houden en geen malafide praktijken worden uitgevoerd. Consumenten kunnen ook een klacht indienen bij de NSSG over haar leden. Deze brancheorganisatie is dan ook een belangrijk waakhond over de slotenmaker bedrijven.

Ledengids

Op de website van de NSSG kun je iedere lid vinden van de brancheorganisatie. Als een slotenmaker Den Haag op zijn website aangeeft lid te zijn, moet die dus hier te vinden zijn. Als je de slotenmaker hier terugvindt is dit een goede indicatie van de betrouwbaarheid.

Tussenpersonen

Veel malafide slotenmaker bedrijven zijn niet eens slotenmakers. Het zijn tussenpersoon bedrijven die goed scoren in zoekmachines. Je hebt dus met een bedrijf te maken dat opdrachten verkoopt aan lokale slotenmakers. Deze tussenpersoon bedrijven zijn dan ook geen lid van de NSSG en kunnen het ook nooit worden.

Sleutelpaleis.nl

https://www.consumentenbond.nl/inboedelverzekering/slotenmakers