Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

Laat uw platte dak onderhouden door een specialist

Sommige mensen krijgen weleens nachtmerries over dak lekkages. Voor degenen die echt een lekkage hebben, is een stormachtige dag met veel regen en wind een nare droom die werkelijkheid is. Gelukkig zijn er specialisten in de wereld die kunnen helpen, zoals Kewodak.
Deze dakdekker bij Den Haag is werkzaam door de gehele Randstad en heeft al meer dan dertig jaar expertise in problemen met een plat of licht hellend dak. Dit dakdekkersbedrijf kan voor particulieren en bedrijven snel een lekkage opsporen en eventueel een spoedreparatie uitvoeren. Daarbij zijn ze dag en nacht bereikbaar. Wel zo handig als uw nachtmerrie de waarheid blijkt te zijn en u een lekkage in uw slaapkamer heeft.

Het beste is het natuurlijk om een daklekkage te voorkomen. Goed onderhoud is daarvoor het juiste middel, iets wat Kewodak ook verzorgt. Het kan ook noodzakelijk zijn om een plat dak te renoveren of te vernieuwen. In zo’n geval gaat u natuurlijk het liefste met een erkend bedrijf in zee. Kewodak heeft het VCA- en KOMO-procescertificaat en is erkend door Dakmerk. Het vernieuwen van uw dak kunt u dus gerust door Kewodak laten uitvoeren, doordat de werkzaamheden dan zijn verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds. Hierdoor heeft u garantie op de dakrenovatie.

Heeft u dus problemen met uw platte of licht hellende dak of wilt u het laten onderhouden? Neem dan contact op met Kewodak. Zij zorgen graag dat u zonder angst voor lekkages kunt wonen en werken!

https://www.kewodak.nl/