Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket kopen

Ik wil graag lamelparket kopen en ik weet alleen nog niet waar. Ik heb het een en ander gehoord van mensen en daardoor heb ik nu een bedrijf in mijn hoofd die mij waarschijnlijk zeer goed kan helpen met zowel de verkoop van het lamelparket als het aanleggen in mijn (toekomstige) huis. Ik woon sinds kort in Zoetermeer en daarom wil ik graag een bedrijf hebben in de buurt, of waar zij in ieder geval de fabriek hebben zitten en ik daar terecht kan voor mijn lamelparket. Wil jij weten welk bedrijf ik heb gekozen en waarom deze prijzen zo laag waren? Lees dat dan verder hier in dit blogje.

Zoeken op lamelparket

Om een bedrijf te vinden ben ik gaan zoeken op lamelparket in de hoop dat ik zo snel mogelijk iets kan vinden wat mij kan voorzien van deze vloer. Ik had toch al zeer snel een bedrijf gevonden omdat ik al snel het bedrijf tegen kwam die in mijn hoofd zat. Namelijk Bax Houthandel. Bax Houthandel heeft op meerdere plaatsen in Nederland zowel een fabriek als een showroom, waaronder ook Zoetermeer. Ik ben dus heel blij dat er toevallig een bij mij in de buurt zit en ik ben meteen langsgegaan om te kijken of het iets was. Eenmaal daar aangekomen werd ik zeer vriendelijk ontvangen door het personeel en zij hebben mij helemaal kunnen helpen met het uitzoeken van de juiste lamelparket.

Bax Houthandel

De lamelparket die ik heb gekocht bij Bax Houthandel is zeker van zeer goede kwaliteit. Ze hebben het ook voor mij aangelegd voor een degelijke prijs en het ligt er allemaal fantastisch bij. Ik wil Bax Houthandel hartelijk bedanken en ik wil het bedrijf ook zeker iedereen aanraden.

Heb jij ook lamelparket nodig of een ander soort vloer of hout? Dan raad ik jou zeker Bax Houthandel aan! Kijk voor meer informatie op www.baxhouthandel.com