Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Woningen

Ramen en deuren goedkoopste

Voegen in PVC-raamontwerp
Koop ramen met facetten.
Facetten of vellingkanten (facetelementen) zijn prachtige facetelementen van carrosseriekleurig of helder transparant glas. Deze decoratief aantrekkelijke stukjes glas worden gebruikt om elke doorschijnende structuur te decoreren. De rijkste en meest individuele toevoeging aan moderne interieuroplossingen zijn kunststof ramen met facetten.

Facetelementen zijn universeel, omdat ze er luxueus uitzien, zowel zonder toevoeging (op zichzelf) als in combinatie met andere decoratieve elementen.
Vanwege deze kwaliteit worden facetten veel gebruikt bij het ontwerp van PVC-ramen en interieurs. Ze zijn een integraal onderdeel van gefacetteerde glas-in-loodramen.

Glas-in-loodramen met facetten bieden zijn klanten volop mogelijkheden voor het decoreren van kunststof ramen: lamineren van profielen en indelingen in ramen, getint en gekleurd glas, decoratief triplex en glas-in-loodramen. Dit alles tegen de meest gunstige voorwaarden en in de kortst mogelijke tijd.

Beperk uw verbeeldingskracht niet.

Beveli wordt op de doorschijnende structuur aangebracht met behulp van UV-lijm, die uithardt onder invloed van zonlicht. Het uithardingsproces vindt plaats binnen maximaal 15 seconden. Na deze periode mogen de afschuiningen niet van het glasoppervlak worden gescheurd.

 

Deze gefacetteerde elementen worden gecombineerd met gekleurde films en loodtape om een ​​prachtige compositie te creëren. Hierdoor krijgt het gehele decoratieve element een prachtig driedimensionaal effect. Zo ontstaan ​​glas-in-loodramen, waarvan voorbeelden in onze catalogus worden gepresenteerd. Tegenwoordig worden raamsystemen met een versierd doorschijnend deel beschouwd als de meest geavanceerde en opvallende toevoeging aan de interieuroplossing.

 

Ramen en deuren goedkoopste

Kunststof Ramen En Deuren Berchem

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0133-ramen-en-deuren-in-pvc.html