Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijfsvoering

Rapportmappen en beursmateriaal bij UWprinter.nl

Het gemak van rapportmappen

U wilt goed voor de dag komen, niet waar? Een presentatie dat goed voorbereid is en waarbij al uw materiaal netjes is verzameld in een handige map? Denk dan eens aan eigen bedrukte rapportmappen. Dit is het perfecte visitekaartje voor uw organisatie. U kunt ze gerust achterlaten met een trots gevoel. Het wordt bedrukt in uw huisstijl voor een stuk herkenbaarheid en uw contactgegevens zijn eenvoudig én altijd bereikbaar. Een win win dus! Bestel de voordeligste full color rapportmappen nu bij UWprinter.nl.

Bestel online in een handig A4 formaat

Een rapportmap met logo van uw bedrijf en een nette gelamineerde afwerking. Duurzaam, sterk en in houtvrij silk/mat afwerking. Liever niet lamineren? Geen probleem, ook dat is mogelijk bij UWprinter.nl. Kies ervoor om het enkelzijdig of dubbelzijdig in full color te laten bedrukken. Onze rapportmapjes worden standaard in A4 formaat geleverd. Dit is de meest gebruikte formaat en hierdoor kunnen we ook scherpe prijzen hanteren voor kleine en grote aantallen. Wat ook goed past bij uw rapportmappen zijn naambadges in uw eigen kleur. Ook deze kunt u online bestellen in onze webshop. Alles voor een goede 1e indruk vindt u bij Uwprinter.nl!

Spoed drukwerk nodig? Er is gelukkig altijd UWprinter.nl

U kent het vast wel, door de drukte vergeet u op tijd nieuwe visitekaartjes of folders te bestellen voor een evenement, beurs of presentatie. Vervelend! Bij de meeste drukkerijen krijgt u het antwoord dat u te laat bent. Er is geen tijd meer om het zomaar eventjes ’tussendoor’ te drukken. Niet bij UWprinter.nl. UWprinter is juist gespecialiseerd in spoed drukwerk van vaak bestelde en veelgebruikte artikelen. Denk aan briefpapier, visitekaartjes folders, flyers, posters en enveloppen.

Goed opvallen op een beurs? Daar zijn wij voor!

Beurzen zijn uitstekende plekken om gericht publiek te bereiken en om hopelijk nieuwe klanten aan te wenden. Maar als iets is wat belangrijk is, dan is het goed opvallen. Want met al die andere deelnemers dien je onderscheidend genoeg te zijn om goed op te vallen. UWprinter.nl heeft gelukkig alles in huis om jouw beurs tot een succes te brengen. Waar kun je dan aan denken?

Beurswanden en beursbalie’s

Levensgroot op een XL doek uw bedrijf promoten? Dat kan prima voordelig en sneller dan u denkt. Bij UWpriner.nl verkopen we beurswanden gemaakt textiel. Dit doek wordt full color geprint en vast gemaakt aan een constructie, zodat u een eigen muur kunt maken op de beurs. Eventueel ook te voorzien van LED verlicht indien wenselijk.

Met een beursbalie staat u duidelijk vooraan aan het wandelpad. Bezoekers kunnen direct een college aanspreken, folder materiaal bekijken of een leuke relatiegeschikt ontvangen. Een balie staat centraal als een informatiepunt. Een plek waar iedereen terecht kan met zijn of haar vragen. Laat uw eigen beursbalie voorzien van een mooie opdruk van uw logo zodat u herkenbaar opvalt bij mensen.

Rollup banners

Niet weg te denken als het gaat om super simpele reclame uitingen die je overal kunt plaatsen. We hebben het over rollup banners. Snel leverbaar, overal te monteren en vooral heel erg voordelig. Bestel via onze webshop en binnen een week heeft u ze op kantoor bezorgd. Geen vormgever in huis die u kan helpen? Geen nood, onze DTP’ers en vormgevers helpen u graag mee met een mooi passend ontwerp.

Bedrukte statafels in zwart of wit

Even snel wat tafeltjes nodig? Wist u dat ook statafels in full color bedrukt kunnen worden met uw logo, huisstijl of een eigen ontwerp? Handig, maar vooral heel uniek en erg leuk. Altijd handig voor beurzen, maar ook prima inzetbaar voor feesten en partijen.

Wijnverpakking bedrukken

Geef uw relaties een fles drank in een mooi bedrukte wijnkoker. Bij UWprinter kunt u uw eigen ontworpen wijnverpakking bestellen tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit een glans of mat afwerking van het papier. De verpakking voelt stevig en duurzaam aan dankzij 350grams stevig papier.

https://www.uwprinter.nl

Gerelateerde artikelen

Afvallen

Russische taal kent 272 miljoen sprekers

Teambuilding