Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Dieren

Rattenplaag? Ratten bestrijden met Rattengif

Niemand is blij met een rat in huis of in de buurt, gebruik dan effectieve rattengif. Een probaat middel om rattenoverlast te bestrijden. Rattengif is echt behoorlijk giftig, dus het moet absoluut ergens bewaard worden waar er niemand bij kan. Mensen kunnen eraan overlijden. Rattengif bestaat al heel erg lang, maar er is eigenlijk geen alternatief wat net zo goed werkt en zo dodelijk is als Rattengif.

Ratten verspreiden ziektes en andere ongewenste zaken

Als u ergens in uw omgeving keuteltjes ziet liggen die wat te groot lijken voor een muis, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met bezoekende ratten. Die wilt u niet in uw omgeving hebben, ze verspreiden hele nare ziektes en het is bijzonder onhygiënisch om ratten in uw leefomgeving te dulden. Er is maar een remedie tegen dit ongedierte, en dat is Rattengif gebruiken. De korrels kunt u neerleggen op de plaatsen waar de keutels liggen, dus waar ze regelmatig komen. Doordat ze de giftige korrels opeten zullen ze vanzelf overlijden. Natuurlijk zijn er organisaties die hierop tegen zijn, maar de volksgezondheid is toch echt het belangrijkste wat echt telt. Ik vind ratten ook lelijke, enge beesten dus van mij mogen ze zich allemaal tegoed doen aan de giftige korrels. Weg dermee. Brrr. De korrels wel zo neerleggen dat er geen huisdieren of andere dieren bij kunnen. Het zou toch wel zielig zijn als uw hond of kat plotseling het loodje legt, dat kan niet de bedoeling zijn.

Alhoewel, in de geschiedenis zijn verhalen bekend van moordlustige echtgenotes die rattengif in de thee of koffie van hun partner deden. Waarschijnlijk omdat de liefde niet meer hoogtij vierde. Of, nooit hoogtij had gevierd. En om een vechtscheiding te voorkomen werd er simpelweg een lepeltje gitige korreltjes door de thee van manlief geroerd. Helaas werd de moordpoging nog al es ontdekt en kon mevrouw het gevang in. Zonder man, dat dan weer wel.