Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Dienstverlening

Stemkastjes huren bij InterVote

Ik heb snel een bedrijf nodig waar ik snel stemkastjes huren kan. We hebben namelijk over twee weken het nationale politiekorps op bezoek in amsterdam. De beste rechercheurs en agenten van heel Nederland komen hier bij elkaar om bepaalde congressen bij te wonen en mee te doen aan de nodige evenementen. Ook willen we kijken of we bepaalde functies kunnen verbeteren en daarom hebben we na de opening van dit grote spektakel een aantal vragen voor de aanwezigen die ze dan kunnen beantwoorden. Omdat dit niet opschiet met papierwerk hebben we gekozen om daarom stemkastjes huren willen. Ook ziet het er natuurlijk wel wat professioneler uit. We vinden het natuurlijk belangrijk dat ze de vragen serieus invullen zodat we kunnen kijken wat beter kan en welke problemen we kunnen oplossen.

Intervote

Ik ging dus op zoek naar een bedrijf waar ik stemkastjes huren kon. Ik zocht het op internet op en ging aan de slag. We hadden wel een aantal criteria. Zo moesten ze snel kunnen leveren en moesten ze ook natuurlijk genoeg kunnen leveren. Na even gezocht te hebben kwam ik uit bij intervote.nl. Op deze site zeiden ze dat ze binnen deze tijd konden leveren en ook dat ze tot wel 4000 stemkastjes verhuurden. Zoveel hadden we er niet nodig maar ze hadden er in ieder geval wel genoeg. We besloten dit bedrijf te kiezen als onze leverancier voor de stemkastjes. We vroegen een offerte aan en besloten akkoord te gaan met intervote.

Het congres

Het congres begon en alles was perfect geregeld. Omdat we er zo veel hadden afgenomen kregen we er een gratis specialist bij die ons met alles hielp zodat het erg goed geregeld was en alles zeer professioneel over kwam. We zijn heel erg tevreden over het resultaat. We kunnen nu gaan kijken wat er beter kan zodat alles verbeterd kan gaan worden in de toekomst.

Gerelateerde artikelen

Voor allerlei soorten vervoer kunt u een bus huren in Weert

Een sterretje in het glas

De toekomst