Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Aanbiedingen

Tips voor het kiezen van een versterker voor je geluidsinstallatie

Er zijn veel verschillende merken en modellen ventilatoren die je kunt kopen, dus het is belangrijk om van tevoren te weten in welke situatie je ze gebruikt. Zo bepaal je het belang van functies als wiebelen en kantelen.

 

Tafelventilator

Tafelventilator kan eenvoudig op een bureau of eettafel worden geplaatst. Een andere mogelijkheid is om een ​​tafelmodel op de grond te plaatsen, zodat de ventilator niet direct in je gezicht blaast. De meeste tafelventilatoren oscilleren, maar kantelen niet. De horizontale hoek kan handmatig worden aangepast. Tafelventilatoren zijn er in verschillende kleuren en maten: je kunt zelfs een mini desktop ventilator bestellen!

 

Staande ventilator

Als je niet genoeg ruimte op je bureau hebt of als je in een grotere ruimte wilt koelen, dan is een staande ventilator geschikt. Het staande model wordt ook wel het statiefmodel genoemd. Staand en in hoogte verstelbaar. Alle voetstuk ventilatoren oscilleren en sommige modellen hebben de neiging om automatisch te oscilleren. In andere gevallen kan de horizontale hoek handmatig worden ingesteld.

 

Plafondventilator

Zoals de naam al doet vermoeden, bevestig je een plafondventilator aan het plafond. Deze stille ventilatoren blazen lucht over een groot oppervlak. De plafond modellen zijn vaak te vinden in slaapkamers, maar ook in woonkamers. Aan- en uitzetten gaat meestal via een wandschakelaar. In sommige modellen is ook verlichting verwerkt.

 

Torenventilator

Torenventilator wordt ook wel kolomventilator genoemd. Deze ventilator zet je op de grond. Compact oppervlak maar groter dan vloermodellen. Het kolommodel is het meest waarschijnlijke type ventilator. In de meeste gevallen wiebelt en kantelt de ventilator. Timerfunctie, gebruikersprofielen en een display zijn bij de luxere modellen ook beschikbaar.

 

De muur ventilator

Dit model is een goede optie als je niet heel veel ruimte in je woning hebt voor een ventilator. De muurventilator is namelijk gemakkelijk aan de muur te monteren en te demonteren. Als de warme dagen dan voorbij zijn, haal je de ventilator simpel weer van de muur af en berg je deze op. Bekijk het assortiment muur ventilatoren van MaxTotaal.nl eens! Zij hebben een ruim aanbod aan allerlei soorten ventilatoren!

 

https://www.maxtotaal.nl/