Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Aanbiedingen

Verkoopplattegronden gebruiken voor de verkoop

Verkoopplattegronden zijn nog steeds een goed middel om geïnteresseerden in objecten op de hoogte te brengen van de ruimte die er beschikbaar is in een woning of pand.

 

Waarom zijn ze zo effectief?

Op een verkoopplattegrond kun je een duidelijke sfeer bepalen. Door middel van onze technieken kunnen we een ideale indeling maken en sfeer overbrengen. U bepaalt welke sfeer uitgedragen moet worden en wij realiseren de beelden voor u.

Veel mensen hebben niets met uitgeschreven maten. Beelden zeggen hen veel meer. De meest algemene vragen kunnen beantwoord worden door een verkoopplattegrond: ‘waar staat de keukentafel het beste? Is er ruimte voor een kookeiland? Is er genoeg ruimte voor een hoekbank?’.

 

Verkoopplattegronden kunnen al worden gemaakt wanneer wij de maten van uw object hebben en u kunt als opdrachtgever aangeven van welke ruimten u deze beelden wilt gebruiken. Ook voor zakelijke klanten die kantoorpanden willen aanschaffen, kunnen deze beelden van grote waarde zijn.

 

Waar kunt u de verkoopplattegronden voor gebruiken? Onder andere voor brochures, op uw verkoopwebsite, in advertenties en niet te vergeten op Funda.

 

Wacht dus niet langer en zorg dat de ruimtelijke indeling van uw vastgoed goed weergegeven kan worden. Neem contact op om te vragen naar de prijzen en zaken die wij nodig hebben.

 

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt ervoor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes 3d printen, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.blaised.nl