Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

Verlichting in overkapping

Er zijn veel soorten verschillende verlichting in de overkapping, waarom zou je uit LED verlichting kiezen? LED verlichting voor in de overkapping brengt een gezellige sfeer in uw veranda door de mooie warmwitte kleur van het licht. De verlichting geeft meer dan voldoende licht en is een klein en compact design. De verlichting kan voor elke soort overkapping gebruikt worden zoals een veranda of een carport.

 

Voordelen van LED verlichting
LED verlichting Heeft veel voordelen en is ideaal voor onder de overkapping. Zo bespaar je er enorm veel geld mee, door het lage energie gebruik en de lange levensduur bespaar je veel in nieuwe aankopen in de energierekening. Ze passen goed bij een overkapping want ze kunnen goed tegen kou en vorst en zijn spatwaterdicht.

Wat betaal je voor LED verlichting in overkapping
Hoeveel kost LED verlichting voor een overkapping dan? Dit ligt natuurlijk aan hoe groot de overkapping is. Als we ongeveer van het gemiddelde af gaan, gaat het om 8 LED inbouwspots. De aanschafprijs licht gemiddeld rond de 175 euro. Hierbij zitten normaal gesproken wel al de benodigdheden bij die je nodig hebt voor het aansluiten van de verlichting. De aanschaf prijs van LED verlichting is hoger als dat van een halogeen lamp, maar je kunt tot wel 80% elektriciteit besparen als je voor LED kiest. Hierdoor heb je al binnen een paar jaar de aanschafprijs terug verdient.

Zo bouwt u de overkapping verlichting in!
Je moet als eerste de stroom uitschakelen voordat je aan de klus begint. Teken de plekken af waar je de veranda verlichting wilt plaatsen. Maak vervolgens gaten waar de verlichting moet komen met behulp van een gatenzaag. Hierna mag je de transformator en de bekabeling op de juiste plek plaatsen. Zorg er voor dat bij elk gat een stroomvoorziening is. Maar de bekabeling vast aan de verlichting en duw de klemmen naar binnen hierdoor kan je gemakkelijk de verlichting vast klikken en zitten ze direct goed. Als je een visuele uitlegt wilt hebben staan er op YouTube vele video’s.

https://www.euroledshop.nl/led-verlichting-overkapping