Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verpakkingen coderen in harmonie met productvormgeving

De verpakking van een goed is erg belangrijk voor het succes van het product. Bij een pak melk is de dop van het pak bijvoorbeeld doorslaggevend of een consument het product koopt of niet. De één heeft liever een pak waarvan je een hoekje open scheurt, terwijl de ander het fijner vindt als het een draaidop heeft. Omdat er veel achter de verpakking van een product zit, is het ook van belang dat het opschrift van het product in harmonie is met de vormgeving. Bij dit opschrift hoort ook de code, die zich op het product bevindt. Om die code aan te laten sluiten bij de rest van de verpakking heeft Koenig & Bauer zich gespecialiseerd in codering en het vormgeven van codes.

Coderen van producten bestaat niet uit één techniek. Bij massaproductie is ieder product identiek, waardoor codering snel kan geschieden. Toch zijn de meeste producten anders vormgegeven. Denk maar eens van voedingsmiddelen. Die kunnen lang niet altijd hetzelfde gecodeerd worden en hier moet ook een andere techniek op toegepast worden dan printen op metaal bijvoorbeeld. Door de ervaring van Koenig & Bauer met codering op verschillende producten kunnen wij een verscheidenheid aan opties voor etikettering van producten bieden. Wij zorgen er tevens voor dat de labelprint in harmonie is met de vormgeving van de verpakking, waardoor er geen fantasieloze coderingen zullen verschijnen op uw doordachte designbeeld van het product.

Etikettering en codering van goederen staat voor vertrouwen, waar Koenig & Bauer alles vanaf weet. De juiste codering betekent goede traceerbaarheid van producten, voedsel- en productveiligheid en kwaliteitsgarantie. Omdat dit ook het beeld is dat Koenig & Bauer wil uitdragen naar de buitenwereld, zijn wij een betrouwbare partner. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan, zodat wij met u mee kunnen denken.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/

Gerelateerde artikelen

4 Manieren om zinvolle ervaringen te creëren op begraafplaatsen

Een stalventilator voor een prettig klimaat in uw stal

Arbodiensten vergelijken