Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

Voor de juiste kwaliteit kiezen

Uiteindelijk is het belangrijk om bij alles voor kwaliteit te kiezen. Het maakt mensen vaak blijer, het gaat langer mee en het is op een eerlijke manier vervaardigd. Op een manier die respectvol is naar de natuur en de mens toe. Maar toch loopt de Action vol en willen ondernemers ook vooral de kostprijs drukken. Wat is nu dan de juiste kwaliteit?

Bovenloopkraan en portaalkraan

Ben je ondernemer en moet je een bovenloopkraan of portaalkraan aanschaffen? Dan is het verstandig om voor een goede kwaliteit te kiezen. Dit zijn nu echt de dingen die langer meegaan en die veilig moeten zijn. Daar is geen twijfel over mogelijk. Wat ook belangrijk is, dat is dat het gebruiksvriendelijk moet zijn.

Latex handschoenen

Daarnaast zijn er ook nog producten zoals latex handschoenen, waarbij het wel lijkt alsof mensen dit opeten, zoveel dat het wordt gebruikt. Hier is dus de prijs veel belangrijker. Maar als je een bedrijf bent die zich onderscheidt met duurzaamheid, dan is goedkoop vaak duurkoop. Het kan je goede naam aantasten. De juiste kwaliteit hangt dus ook af van wat je wil uitdragen als bedrijf.

Wat maakt jezelf blij?

Wil je vooral veel en goedkoop? Dan is dat jouw ding. Maar, veel mensen worden veel meer blij met spullen die met eer, geweten en liefde zijn gemaakt. Het voelt voor heel veel mensen alleen als minder. Maar als je het gaat benoemen als het vermeerderen van kwaliteit, dan is het een heel ander oogpunt.

Markt

Als ondernemer kijk je natuurlijk ook naar de markt. Waar is vraag naar en wat heeft iemand ervoor over? Ben je iemand die in tekort denkt? Dan is de kans groter dat je denkt dat mensen gewoon niet willen betalen voor kwaliteit. Dat is vooral een zienswijze. Eentje die ook natuurlijk niet veel oplevert.