Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

Voor de mooiste grafstenen moet u in Assen zijn

Bij mooie Grafstenen Assen maken wij al tientallen jaren de mooiste grafstenen voor begrafenissen en crematies.  Onze gedenkmonumenten zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden en gaan zeker 50 jaar mee. Wij maken ook monumenten om bijvoorbeeld de slachtoffers van de 2e wereldoorlog te herdenken. Ons team werkt hard en heeft veel respect voor het vak. Daarnaast hebben wij voor elk soort budget een mooi monument, en geven wij de juiste adviezen en denken we altijd met u mee. En regelen we onderhoud voor graven.

Ons product en diensten 

Bij ons kun je veel soorten stenen krijgen ook van glas en kunt u ze een uniek uitstraling geven, die veel verteld over de persoon van wie het graf is. Zo kunt u foto’s op een graf krijgen. Maar ook thema’s zoals voetbal bij mensen die heel veel van voetbal hielden dan graveren we er een bal bij of maken we het monument in de vorm van een bal. Zo zijn er talloze ontwerpen die wij kunnen realiseren, en hebben we talloze versjes die op de stenen kunnen worden gezet bij gebrek aan inspiratie. Voor onderhoud moet u ook bij ons zijn van bijvoorbeeld graven die ouder zijn dan 25 jaar. Deze kunnen som verkleurd zijn en wij poetsen deze dan voor u zodat ze er weer als nieuw uitzien. 

Ontwerpen en aanleggen gedenkmonumenten

Bij ons kunt een gedenkmonument helemaal zelf samenstellen, en hebben wij in onze showroom 100 verschillende steden staan om inspiratie op te doen. U geeft de wensen aan ons door en onze ontwerpers maken aan de hand daarvan een mooi ontwerp. Zo kunnen wij ook monumenten maken van steen en, realiseren wij  onderhoudsvrije  graven. En ontwerpen wij familiegraven die naar overlijden bij op de steen worden gezet. Plaatsing doen wij ook en we regelen alles wat daar bij komt kijken. Zo heeft u de nodige vergunningen nodig en sluit je een contract af bij een begraafplaats voor hoelang je het graf wil hebben, en kun je deze verlengen.