Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

Voor een goede psycholoog moet u bij Piekerpoli zijn

Heeft u behoefte aan een psycholoog? Ieder mens heeft er wel een behoefte aan. Het is menselijk om af en toe je hart te luchten bij iemand waarvan je weet dat hij of zij respectvol met je informatie omgaat. Mensen zijn sociale wezens, en die hebben van nature behoefte aan interactiviteit met andere mensen. Praten met iemand helpt om alles weer op een rijtje te zetten. Om weer een duidelijk beeld te schetsen. Het helpt als je problemen worden benaderd door iemand van buitenaf. Het biedt meer perspectief. Een psycholoog is een gespecialiseerde in dit soort zaken. Zoekt u wel eens op: goede psycholoog Amsterdam? Dan moet u bij ons zijn! De Piekerpoli is een netwerk van zorgvuldig geselecteerde therapeuten en psychologen. Wij kennen al onze behandelaars persoonlijk. Wanneer je kiest voor therapie wil je in één keer goed zitten, er moet een ‘klik’ zijn met de behandelaar. Onze Piekerpoli therapeuten zijn ervaren, zeer betrokken bij hun cliënten, goed opgeleid en bovendien resultaatgericht en initiatiefrijk.

Als je opzoek bent naar een psycholoog of therapeut in Amsterdam Oost, dan kan je terecht bij Francine. In de huiselijke praktijk van Francine kun je terecht voor therapie, psychische hulp en gesprekken. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kun je voor de deur (betaald) parkeren. De snelweg ligt op enkele minuten rijden.

Piekerpoli heeft meerdere locaties, niet alleen in Amsterdam. Dus als je opzoekt psycholoog Den Haag, dan kan je ook bij ons terecht. Op loopafstand van Centraal Station en toch heel groen gelegen in een fijn licht pand, kun je terecht bij Susanne de Jong. Zij is psycholoog en NLP-coach en daarmee zowel gedegen en praktisch opgeleid om jou te helpen wanneer je vastloopt. Als psycholoog helpt Susanne mensen in Den Haag die vastzitten in gevoelens of gedachten.

https://piekerpoli.nl/