Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Aanbiedingen

Werk overal: Jouw laptop als een portable kantoor

Werk overal: Jouw laptop als een portable kantoor

Als ondernemer of freelancer is flexibiliteit de sleutel in het halen van strakke deadlines en klantvergaderingen. Gelukkig zijn we in een tijdperk waar technologie ons de vrijheid geeft om op afstand te werken en onze laptop te gebruiken als een draagbaar kantoor. Het is belangrijk om een ​​grote ‘mobiele’ toepassing & organisatie in je laptop te creëren zodat je overal kunt werken. In deze blog delen we enkele tips over hoe je jouw laptop tot een draagbaar kantoor kunt maken.

 

1. Zorg voor een goede internetverbinding: Omdat je niet altijd op kantoor of thuis bent, is het van vitaal belang om een ​​stabiele internetverbinding te hebben. Het werken met een trage of instabiele internetverbinding kan namelijk vertragend werken en kan er dan voor zorgen dat deadlines niet gehaald worden. Zorg daarom voor een stabiele en snelle internetverbinding. Als jouw draadloze netwerk niet stabiel is of je veel onderweg bent, is het handig om een mobiele hotspot of een data simkaart te gebruiken om altijd verzekerd te zijn van een goedwerkende internetverbinding.

 

2. Kies de beste stijl voor jouw workflow: Jouw laptop moet je helpen om productief te zijn, waar je ook werkt. Door het kiezen van een style die bij jouw workflow past, kun je jezelf hierin ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan een minimalistische benadering. Zorg voor een opgeruimd bureaublad en gebruik efficiënte softwareapp stijlen die perfect bij jouw workflow passen.

 

3. Registratie in de cloud: Met cloudopslagservices zoals Google Drive, Dropbox of iCloud kun je overal en altijd toegang krijgen tot jouw bestanden en documenten. Dit betekent dat je jouw laptop niet bij jou hoeft te hebben om te werken. Een ander voordeel is dat het ook jouw werk gemakkelijk kan delen met klanten, andere teamleden of partners. Daarnaast bieden deze cloud services ideale opties voor automatische back-ups van belangrijke gegevens om verlies of corruptie van gegevens te voorkomen.

 

4. Zorg voor mobiliteit: Als je veel onderweg bent, is het onmisbaar om een laptop te hebben die eenvoudig mee te nemen is. Investeer daarom in een laptop van Azerty die licht in gewicht is en wat eenvoudiger op te laden is. Naast een lichtgewicht laptop is het ook verstandig om te investeren in een draagtas met compartimenten voor laptops & accessoires

https://azerty.nl/