Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Dienstverlening

Afscheid collega

Ik heb binnenkort jammer genoeg een afscheid collega en voor een cadeau dachten wij aan Jilster, alleen wisten wij dat nog niet zeker. Mijn favoriete collega werkte al zo een 15 jaar bij het bedrijf en heeft een andere baan aangeboden gekregen. We gaan diegene natuurlijk heel erg missen maar we willen onze collega op een speciale manier bedanken voor het harde werken en zijn inzet, maar ook natuurlijk voor alle gezelligheid. Nu zijn we dus alleen op zoek naar een cadeau waar we onze collega aan zijn toptijd hier kunnen herinneren en hem veel succes kunnen wensen bij zijn nieuwe baan. We hopen dat het natuurlijk niet teveel gaat kosten maar iets kunnen maken of kopen waar we al onze herinneringen met hem in kunnen stoppen. Dat zijn we dus even gaan zoeken op Google en hoe dat is gegaan lees je verder in dit blogje.

Zoeken op afscheid collega

We zijn als eerst gaan zoeken op afscheid collega en kwamen we veel websites tegen die leuke cadeaus aanbieden, maar lang niet zo origineel zijn als wij voor ogen hebben. Wij kwamen daarna op de website van Jilster. Zij hebben een origineel cadeau te bieden, namelijk een tijdschrift. Niet zomaar een tijdschrift, maar 1 die je helemaal zelf kan samenstellen naar jouw teksten en foto’s en een aangepaste lay-out. We hebben meteen contact gezocht met Jilster voor onze afscheid collega omdat we zeker wisten dat die dit geweldig zou gaan vinden!

Jilster

Jilster gaat ons helpen met het realiseren van een mooi tijdschrift voor onze afscheid collega. We hebben veel foto’s en teksten die we willen toevoegen we hopen dat onze collega het leuk gaat vinden. Jilster heeft topservice en vriendelijk personeel aan de telefoon. Ook hebben wij een topkwaliteit tijdschrift gekregen van mooi papier. Ook het drukwerk is van hoge kwaliteit. We willen Jilster daarom ook hartelijk danken. Wil jij ook een cadeau voor afscheid collega? Dan raden wij jou Jilster aan!