Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Mode en Kleding

Een sport bh voor iedere workout

Een sport bh voor iedere workout

Wanneer je gaat sporten als vrouw, dan maakt het niet uit wat je gaan doen! Het dragen van een sport bh is en blijft een essentieel onderdeel van iedere outfit die je draagt tijdens het sporten. Het maakt namelijk niet uit of je nu gaat hardlopen of gaat fietsen, je borsten krijgen in beide gevallen te maken met verschillende bewegingen. Uiteraard bij de ene sport wat meer en heviger dan bij de ander, maar dat maakt voor het effect op het lichaam niets uit. Dit is daarom dus ook de reden, waarom het iedere vrouw wordt aangeraden, jezelf direct aan te wennen om bij iedere sportsessie als eerst een sport bh aan te te doen. Uiteraard zal dit in het begin even wennen zijn, want een sport bh zit nu eenmaal niet altijd even prettig, maar dit went al na enkele keren dragen. 

Sport bh ter ondersteuning

De reden dat een sportbh belangrijk is, is allereerst door de ondersteuning welke deze biedt. Het maakt dan niet uit of je nu cup a of cupmaat f hebt, want in beide gevallen kan het niet dragen schade veroorzaken. Ondanks dat de meningen hierover verschillen, hebben verschillende onderzoeken dit uitgewezen. Wel is het zo, dat wanneer je een grotere cupmaat hebt, de praktisch ongemakken sneller merkbaar zullen zijn, dan wanneer je wat kleinere borsten hebt. Maar voor het inwendige effect maakt het totaal geen verschil. Zorg er daarom dus altijd voor, dat je bij iedere workout een sport bh draagt. 

Maximale prestaties

Tijdens een sportsessie wil je natuurlijk gaan voor het maximale. Je kunt dan geen afleiding gebruiken en wilt de volledige focus houden op waar je mee bezig bent. Het dragen van een sport bh maakt dit mogelijk! Je kunt je namelijk voorstellen, dat wanneer jij in plaats van een sport bh een anita care bh draagt, dit ervoor zorgt dat je borsten veel meer kunnen bewegen. Het gevolg is dan, dat ze je in de weg gaan zitten en ook pijn kunnen gaan doen. Je kunt je voorstellen dat dit je prestaties niet ten goede komen. Zorg er dus voor dat je bij iedere sessie als eerst een sport bh aantrekt en ook geschikte schoenen. Of je dan vervolgens kiest voor een sportlegging zwart of zilver maakt dan helemaal niets meer uit. Wel is het handig te kiezen voor een legging die enigszins matcht met de rest, anders trek je alsnog alle aandacht.