Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Mode en Kleding

Leuke extraatjes voor in de damestas

Leuke extraatjes voor in de damestas 

Iedere vrouw houdt wel van leuke extraatjes in haar tas, gewoon om je tas een beetje op te vrolijken. Bovendien bestaan er ook leuke gadgets om je tas geordend te houden. Want niets is zo vervelend om je tas op zijn kop te houden als je iets niet kunt vinden. Door middel van deze tips is zoeken niet meer nodig.

Wat voor opvallende items kun je het beste in je tas bewaren

Je houdt van orde en netheid in je dagelijks leven en dat geldt dan ook zo voor je tas. Alleen zijn er vaak kleine items in je tas die snel onder in je tas terecht komen omdat je vaak niet weet waar je het anders moet duwen. Of je bent wat gehaast en dan gooi je het zo in je tas. Maar je wilt alles graag bijeenhouden vooral de pasjes die belangrijk voor je zijn.  Onder dit kopje pasjeshouder dames heb je de leukste opvallende en neutrale kleuren pasjeshouder. Wat je ook niet kunt missen in je tas is een opbergmap waar je al je kabeltjes en snoertjes en dergelijke kunt bewaren voor je telefoon en oortjes die je onderweg gebruikt om muziek te beluisteren. Of snoertjes van je laptop die je erin kunt opbergen. 

Kies je liever voor een ruimere tas

Als je een grote strandtas gebruikt voor als je bijvoorbeeld naar het strand gaat, is het ook handig om je ruimte in je tas goed te ordenen. Zo rol je je handdoeken stevig op, en in de zijvakjes stop je dan je pasjeshouder. Als je kinderen hebt die meegaan naar het strand dan kun je de pasjeshouder in een luier doen. Een tasjesdief zal nooit in een luier kijken of je daar waardevolle spullen in hebt liggen. Als je niet voor een grote strandtas wil gaan dan is er nog een andere stijlvolle charm tas. In alle vormen te verkrijgen. Als schoudertas of handtas en als laatste meest voorkomende tas is een shopper, hoe charming is dat wel niet? Spullen van je kids kun je hier makkelijk in kwijt en zelfs je lunchpakket en drinken. Zonnemelk en aftersun. En schone kleding voor je kinderen niet te vergeten. Je zult versteld staan wat er allemaal past in een grote shopper lijkt haast alsof er geen bodem in zit. Maar ook hier geldt houd je kleinere items in de aparte vakjes.