Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Internet

Een VoIP reseller worden

Een VoIP reseller worden vergt de nodige voorbereiding. Zo is haalbare doelen uiteenzetten en van de belangrijkste punten waar u zich op moet focussen. Kijk rond en u zult zien dat kansen naadloos zijn en het potentieel enorm is. Maar als u uw inspanningen niet in de goede richting stuurt, kan het allemaal gaan. Het hebben van een strategie om uw inspanningen te schalen door uw klanten te targeten per geografisch gebied of per branche, is wat doorgaans aangeraden wordt om mee te beginnen.

 

Targeting op geografie

Targeting op geografie is een van de belangrijkste aandachtspunten tijdens een VoIP reseller worden. Begin met uw eigen stad. Dit helpt om de vruchten te plukken van een persoonlijke ontmoeting met uw cliënt. Naarmate u meer zelfvertrouwen krijgt, breidt u uit naar naburige steden, dan naar de provincie, dan naar de staat enzovoort. Wanneer u ervoor kiest om u op een specifieke branche te richten, leert u de behoeften van die branche. Functies die belangrijk zijn voor die specifieke branche, concurrentie die er is, welke communicatiemiddelen een voorsprong kunnen geven aan uw klanten.

 

De markt en begin met verkopen

Zodra u zich heeft aangemeld bij een VoIP-serviceprovider die aan uw verwachtingen voldoet, kunt u beginnen met het opbouwen van uw merk. Breng uw VoIP-telefoondiensten op de markt en begin met verkopen onder uw label en uw merk. Daarnaast zijn er ook een aantal andere factoren waarmee u rekening moet houden. Denk hierbij aan de maandelijkse kosten per gebruiker, de uitgaande gesprekskosten, wie is de eigenaar van de klantrelatie en kunt u uw eigen branding op de dienst toepassen? Gaat u binnenkort ook voor een VoIP reseller worden?