Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Energie

Elektrische boilers zijn duurzaam maar niet duur!

Elektrische boilers zijn duurzaam maar niet duur!

Elektrische boilers bestaan al even en de ontwikkeling van deze elektrische boilers gaat in rap tempo door. Maar wat veel mensen alleen vaak niet weten, is dat deze duurzame apparaten helemaal niet duur hoeven te zijn.

Kijk maar op de website van elektrischeboiler.eu, vind je voordelige, hoogwaardige en heel duurzame elektrische boilers. 
Van elektrische keukenboilers van 5 liter tot grote van zelfs 2000 liter. 

De keukenboilers van DAT, de DAT-Nofer ECO Plus 15 liter IN/UP worden in de EU gemaakt met de uitsluitend hoogwaardige materialen. Wat nieuw is bij deze boilers, is dat het vat slechts 1 lasnaad heeft. Dit maakt deze boiler super duurzaam omdat kalk zich minder kan gaan hechten aan de binnenzijde van de boiler, hierdoor is de boiler ook onderhoudsarm.

Het verwarmingselement van 2000 Watt zorgt dat een razendsnelle opwarmingstijd mogelijk is en dankzij de dikke polyurethane foam isolatiewand blijft het water ook veel langer warm. Zo profiteer je ook nog als je dag- nacht stroom hebt.

De elektrische ECO Plus boiler van 15 liter is te gebruiken als zowel IN (onder de wasbak) als UP (boven de wasbak). Voor de prijs hoef je het absoluut niet te laten want deze elektrische boiler kost je nog geen 165,- Euro!

 

 

Er is nog meer!

De elektrische boilers van DAT worden aangeboden in diverse maten;

• De DAT Nofer ECO Plus, is er in; 30, 50, 80 en 100 liter. 

• Bij de DAT Quality Pro kun je kiezen voor een 50, 80 of 100 liter. 

• De Aparici Eficiente is een plat model en heeft een diepte van slechts 28 centimeter.
Deze mooi uitziende design boilers kunnen door het strakke ontwerp gewoon in het zicht opgehangen worden, of monteer ‘m in een kastje.

De DAT-Aparici Eficiente werkt iets anders dan de eerder genoemde modellen, dit modelis namelijk voorzien van dubbele tanks. 
Wat als voordeel heeft, dat er minder warmteverlies plaatsvind plus, de opwarmtijd gaat veel sneller.

Bij elektrischeboiler.eu hebben ze alles altijd op voorraad, dus is er nood aan de man, heb je je spullen de volgende dag al in huis. De boilers zijn heel eenvoudig zelf te installeren dankzij de duidelijke Nederlandstalige montage handleidingen die je kunt downlowden vanaf de website.

https://elektrischeboiler.eu/