Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Zorg

Het belang van EPD leveranciers met praktijkervaring

EPD leveranciers met praktijkervaring zijn van onschatbare waarde voor zorgspecialisten. Het implementeren van een elektronisch patiëntendossier (EPD) is een complex proces dat specifieke kennis en expertise vereist. Leveranciers met praktijkervaring begrijpen de behoeften en uitdagingen van zorgverleners en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden. Deze leveranciers hebben al ervaring opgedaan in de praktijk en weten hoe ze de software kunnen aanpassen aan de specifieke workflows en processen van een zorginstelling. Incura is een belangrijke EPD leverancier. Deze beschikt over een aardig team waarvan er veel een achtergrond in de zorg hebben. Hierdoor beschikken zij over de nodige praktijkervaring om de EPD software af te stemmen op de behoeftes van zorgverleners en de administratie een stuk eenvoudiger te maken.

Wat zijn de belangrijkste functionaliteiten van Incura Fysiotherapie software? 

De belangrijkste functionaliteiten van Incura fysiotherapie software, zoals het EPD zorgdossier, een veelzijdige agenda, geïntegreerde boekhouding en dashboard- en managementinformatie, maken het een onmisbaar systeem voor fysiotherapeuten. Met het flexibel in te richten webbased EPD zorgdossier kun je jouw persoonlijke werkwijze volgen. De eenvoudig te bedienen agenda geeft inzicht in jouw afspraken en die van je collega’s. De geïntegreerde boekhouding is professionele software die bijna alles zelf doet en je krijgt een gratis opstartgesprek met een boekhoudspecialist. Het dashboard biedt overzicht en managementinformatie om meer grip te krijgen op je praktijk.

Wat zijn de voordelen van Incura Fysiotherapie software voor fysiotherapeuten?

De voordelen van Incura Fysiotherapie software zijn dat het specifiek is toegespitst op de fysiotherapiepraktijk en voldoet aan de Richtlijn Dossiervoering 2019 van het KNGF. Daarnaast biedt het een compleet aanbod van meetinstrumenten, vragenlijsten, specifieke formulieren voor verschillende richtlijnen en specialisaties, en de mogelijkheid om eenvoudig data aan te leveren aan de Landelijke Database Fysiotherapie. Verder is er een geïntegreerde COV-check via VECOZO en een handige correspondentiemodule. Ook kun je makkelijk tarieven implementeren via de jaarwerk functionaliteit.

Wat is het doel van de Incura Academie? 

Het doel van de Incura Academie is om klanten vertrouwd te maken met de online EPD-software van Incura. Ze bieden trainingen, webinars en in-company trainingen aan om klanten te helpen alle toepassingen en tools van de software te begrijpen en te gebruiken. De Incura Academie verzorgt onder andere cursussen en online workshops zoals “Incura voor starters”, “boekhouding voor beginners”, “efficiënt werken met de Incura Pro App en het patiëntenportaal”, “Incura Tips & Tricks” en “hoe gebruik je het EPD?”. Het doel is om zorgprofessionals te ondersteunen bij het uitbouwen van hun praktijk.

Wat zijn de twee licentiemodellen van Incura?

Incura biedt twee licentiemodellen aan voor hun EPD-software. Het eerste licentiemodel hanteert een vast maandelijks bedrag per gebruiker. Het tweede licentiemodel hanteert ook een vast maandelijks bedrag per gebruiker, maar daarnaast wordt er ook 1% van de jaaromzet in rekening gebracht. Beide licenties zijn na 6 maanden opzegbaar. Voor meer informatie over de kosten en functionaliteiten van het EPD kun je contact opnemen met Incura of een offerte aanvragen.

Nieuwe tekst:

Het doel van de Incura Academie is om klanten vertrouwd te maken met de online EPD-software van Incura. Ze bieden trainingen, webinars aan om zorgverleners te helpen alle toepassingen en tools van de software te begrijpen en te gebruiken. De Incura Academie verzorgt onder andere webinars zoals “Incura voor starters”, “efficiënt werken met de Incura Pro App en het patiëntenportaal”, “Incura Tips & Tricks” en “hoe gebruik je het EPD?”. 

Incura biedt twee licentiemodellen aan voor hun EPD-software. Het eerste licentiemodel hanteert een vast maandelijks bedrag per gebruiker. Het tweede licentiemodel hanteert ook een vast maandelijks bedrag per gebruiker, maar daarnaast wordt er ook 1% van de jaaromzet in rekening gebracht. Beide licenties zijn na 6 maanden opzegbaar. Voor meer informatie over de kosten en functionaliteiten van het EPD kun je contact opnemen met Incura of een offerte aanvragen. Neem contact op met Incura voor meer informatie over .

https://www.incura.nl/