Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Aanbiedingen

Kom erachter welke vloer bij jouw woning past!

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten vloeren, maar hoe maak je een keuze? Het is moeilijk om een goede vloer te vinden als er zoveel mogelijkheden zijn. Deze blog gaat jou helpen om een keuze te maken. We zetten de voor- en nadelen van verschillende vloeren op een rijtje. Ben je benieuwd welke vloer het beste bij jou past? Lees dan snel verder!

 

Houten vloer

Veel mensen zijn fan van een houten vloer. Houten vloeren hebben een sfeervolle en warme uitstraling. Daarnaast isoleert hout heel goed waardoor de vloeren warmer aanvoelen. Een stenen vloer zal altijd kouder aanvoelen door het materiaal. Het nadeel aan een houten vloer is alleen dat het heel veel onderhoud vereist. Daarbij komt kijken dat het veel geld kost om een houten vloer te onderhouden. Voor veel mensen wordt een houten vloer dus een dure optie.

 

PVC-vloer

Iedereen kent laminaat wel, maar je hebt ook een PVC vloer. De PVC vloer is een betere optie dan laminaat. Het uiterlijk van beide vloeren is vrijwel hetzelfde. Je kunt PVC vloeren wat ruwer maken, wat een voordeel is als je jonge kinderen hebt. Ook is de vloer makkelijk schoon te houden. Een nadeel is dat PVC vloeren wat prijziger zijn dan laminaatvloeren. Dit komt ook omdat de kwaliteit van PVC hoger ligt, de vloeren zijn sterker en gaan langer mee.

 

Look-a-like van de houten vloer

Een populair alternatief voor een houten vloer is keramisch parket. Dit komt omdat keramisch parket de uitstraling heeft van een houten vloer, maar veel minder onderhoud nodig heeft. Keramisch parket is makkelijk schoon te maken. Dit zou dus een goede vervanger kunnen zijn van de houten vloer!

 

Regge Tegels
Wil jij meer te weten komen over dergelijke vloeren? Het aanbod van Regge Tegels is erg breed. Wie weet kom jij wel je nieuwe vloer tegen! 

 

https://www.regge-tegels.nl/