Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Energie

Met een elektrische boiler doe je ook al wat!

Met een elektrische boiler doe je ook al wat!

Elektrische boilers zijn volop in ontwikkeling en elektrische boilers staan garant voor duurzaamheid. Maar wat veel mensen vaak niet weten, is dat deze duurzame apparaten helemaal niet duur zijn.

Zeker niet als je deze aanschaft bij elektrischeboiler.eu, hier vind je de voordeligste, hoogwaardige en bijzonder duurzame elektrische boilers. 
Je kunt er terecht voor kleine elektrische keukenboilers van 5 liter tot grote boilers van zelfs 2000 liter. 

Keukenboilers van het merk DAT, de DAT-Nofer ECO Plus 15 liter IN/UP genaamd, worden in de EU gemaakt met de beste hoogwaardige materialen. Nieuw bij deze boilers is, dat het vat slechts 1 lasnaad bevat. Hierdoor is deze boiler nog duurzamer geworden omdat kalk zich door dit simpele foefje minder kan gaan hechten aan de binnenzijde van de boiler waardoor de boiler ook onderhoudsarm is.

Het 2000 Watt verwarmingselement zorgt voor een razendsnelle opwarmtijd en met dank aan de dikke van polyurethane foam gemaakte isolatiewand kan het water ook veel langer warm blijven. Zo profiteer je optimaal van je dag- nacht stroom.

De elektrische ECO Plus boiler van 15 liter is te gebruiken zowel IN (onder de wasbak) als UP (boven de wasbak). En voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten, deze fantastische elektrische boiler kost je namelijk nog geen 165,- Euro!

 

 

En er is meer!

Elektrische boilers van het merk DAT worden zijn te verkrijgen in diverse volumes;

• De DAT Nofer ECO Plus; 30, 50, 80 en 100 liter. 

• De DAT Quality Pro; 80 of 100 liter. 

• De Aparici Eficiente is een plat vormgegeven model en met een diepte van slechts 28 centimeter.
Deze mooi uitziende design boilers kun je door het strakke ontwerp gewoon in het zicht hangen, of plaats ‘m in een kastje.

De DAT-Aparici Eficiente werkt net even iets anders dan de eerder genoemde modellen, dit model hebben ze namelijk voorzien van een dubbele tank. Voordeel hiervan is, dat er minder warmteverlies plaatsvind en de opwarmtijd is veel sneller.

Bij elektrischeboiler.eu hebben ze alles in eigen voorraad, bij nood aan de man, heb je je spullen de volgende dag al in huis. De boilers zijn eenvoudig zelf te installeren dankzij de uitgebreidde Nederlandstalige montage handleidingen die je simpel kunt downlowden vanaf de website.

https://elektrischeboiler.eu/