Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Banen en opleidingen

Verpleegkundige Chirurgische Specialismen

Verpleegkundige Chirurgische Specialismen (parttime)

Werkdagen:
Wisselende diensten
Aantal uren:
24 uur per week
Vakgebied:
Chirurgische specialismen

Wat ga je doen

In korte tijd de aardkorst aan ervaring op doen? dat kan op de afdelingen chirurgische specialismen. Wij traceren meerdere verpleegkundigen die voor een fundamentele hoeveelheid van een half jaar aan de slag willen. Bijeen kijken we welk vakgebied het beste bij jou en jouw ambities past en waar je het uiterst nodig bent : orthopedie, traumatologie, vaatchirurgie, urologie of wellicht chirurgie/ mka? heb je echt je draai gevonden na een half jaar? ervaring leert dat wij het overgrote deel van verpleegkundigen die op deze basis bij ons starten kunnen terughouden, voor deze of andere afdelingen. Voor jou een mooie kans om te kijken of het werken in een universitair ziekenhuis iets voor jou is. De afdelingen lenen zich bij uitstek als opstap voor gediplomeerden die zich voorts wensen specialiseren en wensen doorstromen naar de seh, ic of mc. Wij werken als een goed geolied team waarin lief en leed wordt meegevoeld en er zeker ook wordt gelachen. Er is sprake van nauwe samenwerking met andere disciplines en de behandelend arts. Zorgassistenten bijstaan jou met het wassen van de patiënt. Tot jouw taken en verantwoordelijkheden helpen ook:

Je bent op deze sectie als verpleegkundige echt de oren en de ogen van de arts ; je bent de ( aanvankelijk ) verantwoordelijke verpleegkundige voor de totale zorg van patiënten waarbij een werkklaar ingreep of nabehandeling noodzakelijk is ; je geel informatie en stimuleert de patiënten tot adl-zelfstandigheid ; ongeacht de dagelijkse verpleegkundige taken uitgevoerd je allerlei verpleegtechnische handelingen ( wondzorg, drains, infusie, pre- en post operatieve zorg, controles, etc ). Je krijgt hier te opgraven met de uiterst complexe ziektebeelden. . Deze vacature kan zowel parttime als fulltime ( 24-36 uur per week ) doordrongen word.

Wat we van je verwacht

Mbo of hbo verpleegkundigen, zowel starters als meer geoefend collega’s zijn welkom. Je bent 24-36 uur per week beschikbaar. Je kunt goed in een team werken, bent communicatief sterk en hebt een nauwe betrokkenheid bij je patiënt en zijn naasten.

Waar ga je werken

Wat de chirurgische afdelingen bij amsterdam umc, locatie amc, kenmerkt is de nauwe samenwerking tussen medici, verpleegkundigen en ondersteunende disciplines, waarbij er veel voetlicht is voor de patiënt en zijn naaste. geoefend en minder geoefend collega’s werken hier bijeen, op deze zware autopsie, we doen het echt met mekaar en jij bent ook van harte onthaal!

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime plek tot ontplooiing, etage en verbreding, toegevoegd onderwijs en een plek om te knallen! Werken bij amsterdam umc, locatie amc betekent werken in een inspirerende en professionele omlijning waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

Het salaris bedraagt maximaal € 3. 184, – bruto per periode op onderstel van 36 uur ( schaal 7 cao umc ). Het salaris is enkel eventuele s”, voor onregelmatige services, vakantiegeld ( 8 % ) en een eindejaarsuitkering ( 8, 3 % ). Wij bieden in eerste instantie een arbeidscontract voor 6 maanden, met zicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Ongeacht uitstekende bereikbaarheid met het ov, heeft locatie amc ook genoeg parkeerplaatsen voor medewerkers. Spaarpotje wordt opgebouwd bij het abp. Amc draagt een groot deel van de premie bij ( 70 % ). Wij bezitten een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verscheidene ( sportieve ) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteren-bij.html