Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Beauty en verzorging

Tea Tree olie: alles wat je erover moet weten

Er zijn tal van andere voordelen van tea tree olie dan de voordelen voor de huid. Wil je ze leren kennen? Het is een milieuvriendelijk ingrediënt dat naast een schimmelwerend en antibacterieel middel tal van voordelen heeft voor jouw product. Bovendien maken de kalmerende en reinigende eigenschappen het een geschikt additief voor huidverzorgingsproducten. Tea tree olie heeft verschillende voordelen, die we in dit bericht zullen bespreken:

Voor huid die gevoelig is

Acnegevoelige huid kan veilig tea tree olie gebruiken. Het is een zeer sterke en toch delicate stof. Tea tree olie is een geweldige behandeling voor puistjes en puistjes. Het is zowel een antisepticum als een ontstekingsremmer die puistjes en acne effectief bestrijdt. Acne-veroorzakende bacteriën worden gedood door de antibacteriële bestanddelen in tea tree olie. Acnelittekens, puistjes en donkere vlekken kunnen allemaal worden verwijderd met tea tree olie. Het kan ook worden gebruikt als face wash, spot treatment, toner en als toevoeging aan vochtinbrengende crèmes.

Last van pijn?

Tea tree olie is een uitstekende keuze als je ontstekingen en pijn in spieren en gewrichten wilt verminderen. Je kunt tea tree olie op verschillende manieren gebruiken om ontstekingen en pijn in spieren en gewrichten te verminderen: je kunt het toevoegen aan een warmwaterbad, gebruiken als massageolie, aanbrengen als spot treatment, of gebruiken als crème.


Het kiezen van de juiste essentiële olie voor jouw specifieke behoeften kan moeilijk zijn. Terwijl sommige essentiële oliën uitstekend zijn voor de huid, kunnen andere schadelijk zijn. Je moet altijd onderzoek doen en meer te weten komen over een bepaalde essentiële olie voordat je die gaat gebruiken. Als je een natuurlijke methode wenst om jouw gezondheid of huid en haar te verbeteren, kan tea tree olie de juiste keuze zijn. Deze essentiële olie heeft vele voordelen en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Kijk voor meer informatie over tea tree olie op onze website, klik hier.

https://www.dr-jetskeultee.nl/