Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Beauty en verzorging

Types Gezichtsrollers

Ongeveer een jaar geleden ontdekte ik de wereld van de gezichtsrollers. Ik had ze al eerder gezien, op Instagram en in “spookachtige” advertenties die je over het internet volgen terwijl je winkelt. Op dat moment had ik echter geen idee dat ze zo heilzaam konden zijn voor mijn huid. Hier zijn slechts een paar redenen waarom ik er nu overal een bij me draag: Op het eerste gezicht lijkt de productie van collageen niets bijzonders, maar dit eiwit vormt onze huid en botten en is cruciaal voor de haargroei, waardoor het des te belangrijker is om het overvloedig in ons systeem te houden als we ouder worden. Gezichtsrollers zijn uniek omdat hun constante rollende beweging je lymfedrainagesysteem stimuleert.

Rozenkwarts wordt vaak gezien als het ultieme schoonheidskristal en wordt verondersteld het hart op alle niveaus te zuiveren en te openen, terwijl het innerlijke genezing bevordert. Rozenkwarts wordt verondersteld onzuiverheden of stress in de huid te verminderen en los te laten, en is een goede keuze voor wie op zoek is naar een reinigende of ontgiftende rol.

Van Jade Facial Rollers wordt gedacht dat ze de immuniteit van de huid verbeteren en de huidgroei verhogen, wat betekent dat ze het beste zijn voor wie rimpels en een losse huid wil aanpakken. Jade staat ook bekend om zijn kalmerende eigenschappen, waardoor het een goede keuze is voor de geïrriteerde of gevoelige huid, en werkt ook als een anti-aging roller.

Heldere kwarts staat bekend als de Meestergenezer, en onze Heldere Kwarts roller helpt je de kracht van de helende eigenschappen van dit kristal te benutten. Het is een universele genezer die de energie van andere kristallen in zijn omgeving versterkt, en wanneer het op je gezicht wordt gebruikt kan het ongelooflijke schoonheidsvoordelen hebben door de algehele gezondheid van de huid te verbeteren dankzij het hoge siliciumgehalte.

Een korean skincare gezichtsroller is een geweldige aanvulling op elk huidverzorgingsregime. Een kalmerende manier om jezelf een gezichtsmassage te geven en lymfedrainage te bevorderen, het kan helpen om de huidcirculatie te verbeteren en wallen te verminderen, waardoor je teint er stralender uitziet. Naast het helpen om het lichaam te ontdoen van gifstoffen, kan het rollen van het gezicht ook helpen bij de absorptie van huidproducten voor nog betere resultaten.

Deze koreaanse skincare roller is gemaakt van blauwe soladiet, een speciaal soort kristal dat bekend staat om zijn kalmerende eigenschappen en zijn vermogen om ontstekingen te verzachten. Hoewel hij niet gemaakt is voor concrete gezondheidsproblemen (zoals jade of rozenkwarts), kan deze steen u helpen te ontspannen en te ontstressen na een lange dag of week.

https://kocosmo.nl/