Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Beauty en verzorging

Besteed je zoekmachine optimalisatie uit

Zoekmachine optimalisatie zorgt voor betere vindbaarheid op de gewenste zoekwoorden binnen een zoekmachine zoals Google van jouw onderneming. Voor een vast tarief zorgen wij dat jouw website wordt gevonden op de zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf. Door een stijging in de resultaten pagina van zoekmachines zoals Google vergoot je de vindbaarheid van jouw bedrijf online voor potentiele klanten. Met deze zoekmachine optimalisatie wordt gekeken naar het desbetreffende bedrijf, de relevante zoekwoorden en het zoekvolume op deze zoekwoorden. Verder wordt het resultaat gemeten door de stijging tussen de beginpositie van jouw bedrijf op Google met dit zoekwoord en de huidige positie van jouw bedrijf op Google.

Hoe werkt dit?

De zoekmachine optimalisatie wordt uitgevoerd door jouw website helemaal SEO-proof te maken en juiste hoeveelheid links van goede kwaliteit naar jouw website te verwijzen. Dit is een terugkerend proces, aangezien er constant ontwikkelingen binnen zoekmachines plaatsvinden en concurrenten plaatsvinden zich ook aanpassen. Om ervoor te zorgen dat jouw onderneming bovenaan in de zoekresultaten staat, worden deze diensten door ons aangeboden in SEO-pakketten. Bij deze zoekmachine optimalisatie zijn een SEO-scan, (landings)pagina’s schrijven, linkbuilding, concurrentieonderzoek en een maandelijkse voortgangsrapportage inbegrepen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om de voortgang van de zoekmachine optimalisatie elke maand telefonisch te bespreken, aangezien persoonlijk contact voor ons belangrijk is.

Waarom toepassen op jouw website?

97% van alle internetgebruikers voert zoekopdrachten van een product of website uit via Google, dit zijn meer dan 50.000.000 zoekopdrachten per dag. Ook al is het niet haalbaar om bij alle zoekopdrachten op de eerste zoekresultaten pagina te komen. Zoekmachine optimalisatie. Zorgt ervoor dat jouw bedrijf op de eerste pagina te zien is bij de zoekwoorden die relevant zijn. Hierdoor werf je klanten die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten en/of diensten. Bovendien zorgt zoekmachine optimalisatie voor meer kans op aanvragen, groei in naamsbekendheid en meer kans op conversie door relevantere bezoeker op jouw website.