Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Boekhouding

Veilig op reis met de auto

Op vakantie met de auto is erg leuk, maar het heeft wel zo zijn voor en nadelen. Zo is het bijvoorbeeld goedkoper dan vier vliegtickets, maar benzine kosten en tolwegen kunnen de prijs ook nog aardig omhoog brengen. Wel zie je een stuk meer van het landschap dan als je met het vliegtuig zou gaan. Wel duurt het allemaal een stuk langer. In dit artikel lees je een aantal tips over hoe je het veiligst op vakantie kan gaan met de auto. 

Allereerst is het erg belangrijk om zeker te weten dat alles in de auto goed werkt. Breng je voertuig even naar de garage om hem na te lopen. Doe dit niet een of twee dagen van tevoren, want dan heb je geen tijd meer om iets te laten maken als er iets kapot blijkt te zijn. Doe het liever een of twee weken van tevoren zodat er nog tijd is om eventuele nieuwe onderdelen te bestellen en dingen ta maken en te fixen. Als alles goedgekeurd is kan je met een gerust hart op pad. Je kan er beter van tevoren een beetje tijd en moeite in steken dan dat je straks stilstaat op een rustige weg waar niemand je kan helpen. 

Als je met een camper of caravan op reis gaat, weet je vast wel hoe moeilijk het soms is om dat grote voertuig in dat kleine camping plekje te krijgen. Gelukkig is er iets heel handigs voor uitgevonden, namelijk een draadloze achteruitrijcamera. Deze kan je kwijt op ieder voertuig. Een achteruitrijcamera installeren is niet erg moeilijk, maar het gaat vast sneller als je het door iemand laat doen die er verstand van heeft. Met zo’n camera kan je heel makkelijk zien hoeveel ruimte je nog over hebt en welke kant je het beste op kan. Op deze manier zal het altijd passen.  

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl