Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Ict

Foto’s, films en muziek allemaal via je tv

 Foto’s, films en muziek allemaal via je tv

Een media player, tv box of media box is een ideaal hulpmiddel voor het afspelen van foto’s, films en muziek op jouw televisie als dit nog geen smart tv is. Als jij vanaf je telefoon, tablet of computer bestanden wil afspelen, dan zou je moeten kiezen voor een media box die streamt via een internet- of wifi-aansluiting. Of wil jij liever jouw bestanden op de media box zelf zetten? Dan zijn media boxen met een USB-aansluiting of een interne harde schijf geschikt.

 

Media box van provider

Je kan via jouw provider soms ook aan een media box komen. Voordat je een contract aangaat is het verstandig om een onafhankelijk onderzoek te doen naar welke opties je allemaal hebt bij het kopen van een media box. Media boxen komen namelijk in vele verschillende soorten en namen voor. Daarom kan het aanbod en de beschikbare informatie soms erg onoverzichtelijk zijn. Via onze website van mediaboxkopen.nl willen we iedereen voorzien van de meest actuele informatie over media boxen.

 

Lees de productspecificaties

Voordat je de media box aanschaft is het slim om naar de productspecificaties te kijken. Welke mogelijkheden heeft de media box die je wil kopen? Kijk naar de aansluitmogelijkheden, naar de harde schijf of streamen optie. Tot slot neem je nog de codecs en het besturingssysteem door. Je wil namelijk wel dat jouw voordelige media box een breed scala aan bestandstypen ondersteunt, want op die manier haal je het meeste uit je media box.