Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Ict

Microsoft Excel is veelzijdig te gebruiken

Microsoft Excel is een veelzijdige tool met veel functies. Excel is een programma wat hoort bij Microsoft. Excel is gericht naar een rekenprogramma, u kunt berekeningen uitvoeren voor verschillende doelen. Het wordt zowel door bedrijven als door particulieren gebruikt. Excel kunt u gebruiken voor het bijhouden van uw administratie, bijhouden van de meterstanden en ook voor creatieve doelen zoals, gewichtsverlies of hardloopschema´s. Wilt u alles uit Excel halen volg dan een Cursus Excel.

Indeling van tabellen en kolommen

Uw tekst en getallen kunnen gecombineerd worden, daarnaast is het ook mogelijk om het in een tabel in te voegen. Zelf kunt u berekeningen maken met de getallen die u wilt. Dit is een handige functie, wat u kunt gebruiken bij uw administratie. Excel werkt aan de hand van cellen. De cellen staan in een groot werkblad. Elke cel heeft een naam, die bestaat uit een letter en een cijfer. De kolommen hebben allemaal een letter. Daarnaast maakt Excel ook gebruik van rijen, die hebben allemaal een ander cijfer. Een standaard werkblad heeft genoeg rijen en kolommen, u heeft dus genoeg ruimte om te werken aan bijvoorbeeld uw administratie.

Eenvoudig te integreren

Als u Excel wilt gebruiken, dan kunt u gebruik maken van het kantoorpakket Office van Microsoft. De nieuwste versie is Office 2019. In het kantoorpakket zitten ook andere programma’s, zoals Word en Powerpoint om diapresentaties te kunnen maken.

https://www.tailorit.nl