Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Commercie

Leer beleggen

Als je begint met beleggen kun je helemaal verward raken door alle informatie die je online kunt vinden over beleggen. En niet alleen online maar ook op tv zijn er enkele zenders die de hele dag door de financiële markt hebben en het hebben over koersen die kelderen en getallen die gelukkig weer in het groen staan. Beginnen met beleggen is lastig. Soms lijken mensen er heel makkelijk over te praten maar het is eigenlijk best lastig om alles in een keer te begrijpen.

Wanneer je begint met beleggen kom je al heel snel een aantal brokers tegen online. Zij bieden je vaak een gratis demo aan of een portemonnee met een minimaal bedrag. Online brokers vergelijken is in deze fase belangrijk. Hierbij is het belangrijk om op bepaalde aspecten te letten. Zo is het belangrijk om te kijken of ze ingeschreven staan bij de Autoriteit Financiële markten. Dit s een soort van keurmerk. De AFM stelt namelijk een paar strenge regels. Je kunt ook kijken naar de bonus die de verschillende brokers aanbieden. Deze is vaak rond de 25 tot 50 euro. Ook kun je kijken of de online brokers een gratis demo aan bieden. Tot slot is het ook wel handig om reviews te lezen van mensen die al via de desbetreffende broker beleggen.

Een bekende online broker is plus 500. Plus 500 is een van de grote CFD brokers. Een CFD broker is een broker die het verschil in waarde terugvordert aan de koper. Bij CFD broker kun je in verschillende dingen beleggen maar wordt je zelf nooit eigenaar van de beleggingen die je hebt gedaan. Dat is de CFD broker. Beleggen bij een CFD broker brengt minder risico’s met zich mee. Daarnaast kun je beleggen in een tal van verschillende producten zoals aandelen, forex, grondstoffen, edelmetalen en Indexfondsen.

http://www.onlinebeleggen.nl/