Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Commercie

Mercedes Sprinter voor personenvervoer

Bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Ben je op zoek naar een Mercedes Sprinter om meer personen tegelijk mee te kunnen vervoeren? Dan kan dit zijn omdat je als ondernemer mensen vervoert maar ook gewoon omdat je als particulier behoefte hebt aan een vervoermiddel waarmee je veel mensen tegelijk kunt meenemen.

Mercedes Sprinter met veel zitplaatsen

Een goede keus binnen de modellen van de Sprinter waarmee je meer personen tegelijk kunt vervoeren is de Tourer. Deze bus is geschikt voor personenvervoer en is aan beide zijden en de achterkant voorzien van ramen zodat je een goed zicht hebt, zowel voor de chauffeur als passagiers. De bus kan in drie verschillende carrosserielengten geleverd worden en er zijn ook twee verschillende hoogtes mogelijk. Je kunt het aantal zitplaatsen maximaal uitbreiden tot drie rijen zodat er zoveel mogelijk mensen meekunnen. De uitvoeringen zijn standaard als instapmodel maar als je meer wilt behoort dat ook altijd tot de mogelijkheden. Er zijn zoveel uitvoeringen mogelijk dat er voor nagenoeg iedereen wel eentje te vinden die passend is.

Keuze tussen kopen en leasen

De Mercedes Tourer is zowel te koop als te leasen. Wat dit kost is afhankelijk van wat voor model je kiest en of je veel opties wilt of genoegen neemt met het instapmodel. Informeer altijd goed op voorhand wat er mogelijk is en of dit binnen je budget past. Kijk ook altijd goed of kopen of leasen het meest aantrekkelijk is.

Vervoer van goederen met een Mercedes Sprinter

Naast het model voor personenvervoer is de Sprinter ook geschikt voor het vervoeren van goederen maar daarvoor kies je het beste een van de andere drie modellen Sprinter. Deze zijn zeer veelzijdig en verschillen in model zodat ze voor veel toepassingen geschikt zijn. Vind je de Sprinter net wat te groot? Dan heeft Mercedes ook kleinere modellen in het assortiment die geschikt zijn als bedrijfswagen.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/