Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

Moose Färg weet hoe u uw hout het beste kan onderhouden!

Alle houtsoorten moeten worden behandeld. Voor het verduurzamen van hout is een goede houtbeits essentieel. Enkel voor tropisch hardhout hoeft dat niet, maar zelfs deze bijzonder sterke houtsoorten zal men om esthetische redenen soms toch willen behandelen. Moose Färg houtbeits heeft een traditie van eeuwen en is naast bijzonder duurzaam ook gemakkelijk in gebruik. Moose Färg beits is totaal mat en zuigt in het hout. Omdat het geen film vormt is het een vochtregulerende houtbeits. Natuurlijk oplosmiddelvrij. Als u beits kopen wilt, dan raden wij u dat te doen bij Moose Färg. Moose Färg is op internationaal niveau een van de beste aanbieders van producten om uw hout te onderhouden.

Moose Färg beits is waterverdunbaar, samengesteld op basis van een lijnolie en alkyd maar niet filmvormend. Dit levert uitstekende esthetische resultaten op. Ook zijn vlekken zo uit handen en kleren te wassen. Zelfs op harde houtsoorten zoals meranti, ceder, thermowood en aquawood bladdert Moose Färg niet. Hetzelfde geldt voor zachtere houtsoorten zoals grenen, douglas en larix, ook deze kunnen prima behandeld worden met Moose Färg houtbeits.

Moose Färg verkoopt meer dan alleen beits, maar bijvoorbeeld ook parketlak. Om de vloer te beschermen kan er gebruik worden gemaakt van parketlak. Deze lak voor houten vloeren is sneldrogend en vergeelt doorgaans niet. Dat is erg belangrijk, omdat de vloer anders een lange tijd niet gebruikt kan worden. Vaak ligt er parket in de woonkamer en als de verf niet snel droogt zal dat beteken dat u uw woonkamer een tijd niet kan gebruiken. Ook is de parketlak helder en natuurlijk van kleur, zodat de kleur van de houtenvloer behouden blijft. Vaak wordt een parketkleur gekozen, omdat het mooi oogt. Een parketlak moet die kleur dus behouden. Een parketlak is een slijtvaste lak voor houten vloeren. Dit zorgt voor een optimale bescherming van uw vloer. Een parketlak is een kwalitatief hoogwaardig product. Het beste voor uw hout dus!

https://www.moosefarg.nl/