Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Auto

Alles voor het onderhoud van een caravan

Bij Truckwash 1 zijn ze ook gespecialiseerd in het onderhoud van caravans en campers, naast auto’s en vrachtwagens. Je kan bij onze truckwash, in Roosendaal en Rilland, terecht voor het wassen van je caravan/camper, maar je kan dit ook zelf doen met de artikelen uit onze webshop. We poetsen met hoge kwaliteit poetsmaterialen. Vooral wanneer je op vakantie gaat of weer terugkomt van vakantie dan is caravan onderhoud erg prettig en van essentieel belang, maar ook wanneer je de caravan winterklaar wil maken is onderhoud van essentieel belang. Ook heeft het regelmatig onderhouden van de caravan een positief effect op de levensduur van een camper/caravan. In het assortiment vind je de juiste producten terug voor het onderhoud van uw caravan.

Tips voor het onderhoud van je caravan

Hieronder hebben we een aantal tips voor het onderhoud van je camper en/of caravan:

  1. Minimaal één keer per jaar het interieur grondig reinigen
  2. Minimaal één keer per jaar het exterieur grondig reinigen
  3. Maak de koelkast en badkamer extra goed schoon! Hier kan gemakkelijk verontreiniging ontstaan.
  4. Controleer altijd goed de ramen en serviceluiken.
  5. Laat ramen, deuren en kasten openstaan wanneer je de caravan/camper hebt schoongemaakt. Hierdoor kunnen de ruimtes goed luchten.
  6. Maar de waterleidingen en kranen vrij van water en leeg de schoon- en vuilwatertank, voordat je gaat stallen.
  7. Controleer voordat je gaat stallen ook altijd even de bandenspanning, handrem en versnellingspook.

Voeg een luchtverfrisser toe!

Een luchtverfrisser is een middel om vervelende geuren in je voertuig te maskeren door deze met een sterkere geur te laten overheersen. Luchtverfrissers doen dit door sterk geurende elementen aan de lucht toe te voegen. Niemand zit te wachten op muffe of nare geurtjes. In het assortiment van Truckwash 1 vind je luchtverfrissers van het merk Great Lion en Grace Mate Poppy!

https://www.truckwash1.nl/webshop/