Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Auto

Rijschool in Delft die overal rekening mee houdt!

Rijschool in Delft houdt overal rekening mee!

Wanneer je ergens rijlessen gaat volgen, wil je natuurlijk dat er wordt gelet op een aantal punten. Allereerst wil je dat je rijinstructeur vriendelijk en gezellig is. Tenslotte is het de persoon die jou alles gaat aanleren, zodat jij je rijbewijs kunt halen. Je wilt dus geen chagrijnige rijisinstructeur wat demotiverend is. Motivatie is het belangrijkste. Je wilt natuurlijk je lessen blijven volgen met zin. Daarnaast wil je ook dat de lessen van kwaliteit zijn. Je bent er natuurlijk om te leren en daar betaal je ook voor. Je verwacht net als iedereen waar voor je geld. 

Niet iedereen kan zich veroorloven om in één keer een lespakket voluit te betalen. Rijschool Delft biedt de mogelijkheid om je pakket in termijnen te betalen. Bovendien is er voor de studenten ook nog eens een extra studentenkorting. Ook kun je je aanmelden voor een gratis proefles om kennis te maken met je toekomstige rijinstructeur. Mooi meegenomen toch?

Ook met de corona wordt er rekening gehouden en de lessen worden volledig coronaproof gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM. 

 

Stel je eigen pakket samen

Je kunt kiezen uit verschillende soorten pakketten, afhankelijk van het aantal lessen die je nodig denkt te hebben, nadat je samen met je rijinstructeur na de gratis proefles een indicatie hebt gemaakt. De pakketten zijn goed betaalbaar. Tevens kun je ook je eigen pakket samenstellen, afhankelijk van je voorkeuren. De rijlessen zijn volledig examengericht. Ook worden er tussentijdse toetsen gegeven zodat je altijd opgefrist blijft.

Je wordt thuis opgehaald en weer thuis afgezet. Maar wil je liever van je werk opgehaald worden voor je rijles en afgezet worden bij je vrienden? Dit kan ook! Ik zei toch dat ze overal rekening mee houden? Lekker flexibel! Je hoeft niet tussendoor te wisselen van rijinstructeur. Dit is zeker frustrerend als dit zou gebeuren. Lijkt net alsof je dan helemaal opnieuw begint aan je rijlessen. 

Ook is het mogelijk om in luxueuze auto’s je rijlessen te volgen, wat je ook niet vaak tegenkomt. Behalve een Volkswagen, Volvo en een Mercedes, kan je ook rijden in een Range Rover. Dat is nogal wat.