Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Auto

Voordelig aanbod met voorraad auto leasen

Auto’s uit voorraad zakelijk leasen is een geheel aparte aanbieding. Vaak zijn deze auto’s in grotere partijen opgekocht en staan ze bij autobedrijven in opslag gereed voor toekomstige klanten. Op deze wijze kunnen ze met aantrekkelijke kortingen worden aangeboden voor iedereen die hierin geïnteresseerd is. Bij leasemaatschappijen als Auto Lease Centrale kun je vaak profiteren van een uitgebreid aanbod, zeker wanneer er wordt samengewerkt met verschillende dealerbedrijven of importeurs.

Scherpere leaseprijs

Doordat er vaak al een eerste afschrijving heeft plaatsgevonden, kan er korting worden geboden op de leaseprijs die maandelijks zal moeten worden voldaan. Hierdoor loont het zeker om de mogelijkheden tot een voorraad auto leasen te bekijken en een keuze uit dit aanbod te maken. Doordat de auto’s bovendien al ergens in opslag staan en dus niet nog in elkaar hoeven worden gezet, zal het eveneens minder lang duren voordat de auto bij je voor de deur staat.

Verlaagde bijtellingscategorie

Doordat voorraad auto leasen een apart product biedt, kunnen bepaalde modellen zelfs in een lagere bijtellingscategorie vallen, soms zelfs wel tot maar 14%. Dit is mogelijk wanneer de registratie voor de auto wordt aangevraagd in het jaar dat de lage bijtelling van toepassing was op de auto. Zolang het leasecontract loopt, kun je als huurder profiteren van de lagere bijtelling. Je hebt zo voordeel van zowel een lage leaseprijs als lagere bijtellingspercentages. Een voorraad auto leasen wordt hierdoor zeker extra voordelig en dus aantrekkelijk. 

Nog meer voordeel

Het leasen van een auto kan sowieso meer voordeel opleveren dan wanneer je een auto zou kopen. Je hoeft immers geen dure investering te doen en evenmin ben je verantwoordelijk voor kosten die voortkomen uit onderhouds- of reparatiewerkzaamheden. In de leaseprijs zitten bovendien de verzekeringskosten en eventuele vervanging van banden. Ook kun je altijd terecht voor ondersteuning, ongeacht of je nu in het eigen land bent of in het buitenland. 

https://www.zakelijkautoleasen.nl/