Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Auto

Hoe regel ik een bedrijfswagen leasen online?

Het grote voordeel is dat je tegenwoordig het leasen van een bedrijfsauto direct online kunt regelen. Je hoeft als je dat niet wilt niet naar het kantoor van de leasemaatschappij. Als je weet welk merk, type en kleur bedrijfswagen je wilt leasen dan kun je dit via de website van iedere grote leasemaatschappij in orde maken. Dat scheelt natuurlijkenorm veel tijd en dat is waar veel ondernemers een chronisch gebrek aan hebben. Als het contract is ondertekend en geretourneerd wordt de door jou gekozen bedrijfsauto voor jou in orde gemaakt.

Een volkswagen caddy leasen is zo geregeld

Wil je een bedrijfswagen leasen dan is dat snel geregeld. Je kunt de auto al binnen enkele dagen of weken voor de deur hebben staan. Een bedrijfsauto leasen die uit voorraad kan worden geleverd is de beste optie als je snel over de auto wilt kunnen beschikken. Deze auto kan direct rijklaar worden gemaakt en eventueel van belettering worden voorzien. Zo kun je zo snel mogelijk op pad met jouw splinternieuwe bedrijfswagen en hoeft je bedrijf niet onnodig stil te staan waardoor je inkomsten mis loopt.

Alle merken kunnen worden geleaset

Je kunt in principe ieder merk of type bedrijfswagen leasen. Of je nu kiest voor Citroën, Ford of Mercedes, de mestte leasemaatschappijen hebben ruime keuze in het aanbod van bedrijfsauto’s voor private lease. Je spreekt een periode af en een maximum aantal kilometers per jaar en de leasemaatschappij zal je een kostenvoorstel doen. Als je daarmee akkoord gaat kan het direct worden geregeld en kun je snel op pad met je eigen bedrijfswagen. Daarom zijn bedrijfswagens die worden geleaset ook zo enorm populair. Het aantal bedrijven dat hun wagenpark in eigendom heeft neemt nog steeds af. Ook grote bedrijven met tientallen of zelfs honderden auto’s op de weg kiezen steeds vaker voor lease in plaats van koop vanwege de vele voordelen.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen