Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Beauty en verzorging

Op bezoek bij Ooglift voor een ooglidcorrectie

Mijn naam is Rianne en ik heb een ooglidcorrectie gehad bij Ooglift. Ik wil je graag meenemen in het proces hiervan en beschrijven wat er allemaal bij komt kijken. Mijn probleem was als volgt. Ik ben inmiddels over de zestig en het zicht werd wat slechter. Helaas had ik ook vrij hangende oogleden, dus dit hielp niet mee. Ik kreeg hier op een gegeven moment echt last van. Het zicht werd alsmaar slechter en daardoor hield ik vaak mijn nek naar achteren. Hierdoor kreeg ik dan vervolgens weer nekpijn van. Ik ben hier vervolgens mee naar de dokter geweest en die stelde het volgende voor.

‘U moet een ooglidcorrectie’

Ja, ik moest een ooglidcorrectie. Dat is wat de dokter mij vertelde. Iets waar ik zelf nooit over na heb gedacht. Dit is namelijk iets voor vrouwen die jong willen lijken. En voor mij, blijkbaar. Al snel hield ik een zoektocht naar instanties en praktijken. Ik vond Ooglift, een praktijk dat zeer gespecialiseerd was in het doen van ooglidcorrecties. Ik heb vervolgens contact opgezocht met deze praktijk en ik kon langskomen. Er kwam een intake gesprek en ik legde mijn verhaal uit. Er werd goed op gereageerd en ze herkende het probleem. Het was erg laagdrempelig en ik voelde me er veilig. Hierna werd een daadwerkelijke afspraak gemaakt. Een afspraak voor de ingreep zelf. Zij vonden namelijk ook dat ik het beter wel kon doen. Dit zou mij zo veel ellende besparen. Uiteindelijk heb ik het ook laten doen. Het herstel was wel even wennen, maar ik ben zo blij met het resultaat. Ik zie veel beter en daardoor is de nekpijn uiteraard ook verdwenen. Kortom, ideaal voor mij!

Ooglift

Ooglift is een hele fijne praktijk. Ik vind nog steeds dat dit één van de beste moet zijn. Zo niet, dan is de kwaliteit van Nederlandse praktijken erg hoog. Dit hoort natuurlijk ook zo, bij een ingreep zoals ik die kreeg. Gelukkig is een deel vergoed door mijn verzekering omdat de oorzaak een medisch probleem was. Ooglift heeft me het zicht weer terug gegeven en daar ben ik ze enorm dankbaar voor.