Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Ict

Welke kies je: outlook, gmail of yahoo mail?

Ben je op zoek naar een betrouwbare server om gebruik te maken van webmail? Het internet is onmetelijk groot en er zijn dus ook ontelbare mailproviders te vinden. Bij het zoeken naar een goede provider van webmail zal je dan ook bijna zeker geconfronteerd worden met het gegeven dat niet elke mailprovider even betrouwbaar is. Gelukkig zijn er een aantal bekende aanbieders van webmail die gekend zijn en die het bekijken zeker waard zijn in je zoektocht naar de juiste provider.

 

Één van de mailproviders waar je op betrouwbare wijze terecht kan is Outlook.com. Outlook is voor velen gekend als onderdeel van het Office-pakket van Microsoft. Wat niet iedereen weet is dat je ook via het internet, dus buiten Office, toegang kan krijgen tot webmail van Outlook. Indien je op zoek bent naar het gebruiksgemak dat je van Microsoft gewend bent, is Live zeker een goede keuze.

Ook kan je een account voor webmail aanmaken bij Gmail.com. Gmail vormt onderdeel van Google, de wereldwijd bekende zoekmachine. Gmail kan je met gemak instellen voor persoonlijk zowel als professioneel gebruik. Er wordt veel opslagruimte geboden en je kan je webmail bij hen zeer gemakkelijk tot in de puntjes personaliseren.

 

Tot slot mag Yahoo mail zeker niet vergeten worden als betrouwbare provider. Wanneer je kiest voor Yahoo mail, kies je voor een gepersonaliseerde mailbox waarin je gebruik kan maken van een ruime hoeveelheid opslagruimte. Ook wanneer het aankomt op spam of ongewenste mail zal je bij Yahoo goed zitten als klant. De provider is immers zeer sterk in veilig mailen.

Welke van bovenstaande mailproviders je kiest, je gaat hoe dan ook nog nooit zo vlot digitaal gecommuniceerd hebben!