Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

Werk vinden in de gezondheidszorg

Er is in de gezondheidszorg tegenwoordig veel werk. Je kunt de banen bijna uitzoeken. Ook als je net van school komt kom je gemakkelijk aan werk. Er zijn niet genoeg zorgprofessionals dus iedereen die in de zorg wil werken is welkom. Je weet nog niet zo goed wat voor baan in de gezondheidszorg je wil doen en je bent je nog aan het oriënteren. Je kunt een leuke baan vinden in Nederland, maar wist je dat dit ook in het buitenland kan? Je kan dan ook daar verblijven en na je werk genieten van het mooie weer. Zie jij jezelf al iedere dag lekker op het strand liggen? Ja? Dan lees vooral even verder, want in deze blog vertellen we je er iets meer over.

 

Caribbean

Je kunt banen in de gezondheidszorg vinden op de Carribean. De Carribean zijn de ABC eilanden, Aruba, Bonaire en Curaçao, maar ook Sint Maarten en Sint Eustatius. Je kunt op de Carribean verblijven. Als je dit al helemaal ziet zitten moet je wel nog aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je minimaal twee tot zes maanden beschikbaar zijn, afhankelijk van het eiland. Bovendien moet je al wat ervaring hebben en je moet bevoegd en bekwaam zijn om in een Nederlands ziekenhuis te werken. Als laatste moet je in bezit zijn van een BIG registratie als dit van toepassing is op je functie.

 

Bureau

Banen in de gezondheidzorg kun je vinden via een bureau. Zo een bureau is Healthz. Zij bieden de banen op de Carribean. Meld je aan en solliciteer. Kijk vervolgens samen met Healthz of er een match is en regel vervolgens alles. Voor je het weet zit je op de Carribean en heb je ook nog een nieuwe baan.

 

https://www.healthz.eu/