Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Sport

149: 0 hoe is dit mogelijk? De meest productieve wedstrijd in de voetbalgeschiedenis.

voetbaltrainer gezocht

Deze wedstrijd werd in het Guinness Book of Records opgenomen als de meest productieve wedstrijd in de voetbalgeschiedenis.

Het gebeurde in het kampioenschap van Madagaskar, terwijl niet kan worden gezegd dat het ene team duidelijk zwakker was dan het andere, alles gebeurde om verschillende andere redenen, namelijk vanwege onrecht.

Een ronde voor het einde van het kampioenschap claimde het team “Stad Olympic L’Emirn” de titel. Echter, in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen kende de scheidsrechter een controversiële penalty toe aan het Olympische team, waarmee de teamspelers het natuurlijk niet eens waren, de tegenstanders realiseerden zich deze penalty natuurlijk, waardoor Olympic elke kans op het kampioenschap verloor.

Daarna besloten de Olympische spelers om een ​​echte show neer te zetten in een spel dat niets voor hen betekende, de laatste ronde. Toen ze met het “Adem” -team naar de wedstrijd kwamen, hadden de Olympische spelers het enige doel om zoveel mogelijk doelpunten voor zichzelf te scoren. Aanvankelijk kwamen de spelers van “Adem” in volledige verwarring, maar verhinderden niet dat de tegenstander ballen in hun eigen net sloeg, tegen het einde van de wedstrijd bereikte de score 149 doelpunten.

De hoofdcoach en vier olympische voetballers werden aan het einde van de wedstrijd gediskwalificeerd, ondanks het feit dat een van de voetballers de aanvoerder was van het nationale team van Madagaskar.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/voetbaltrainer-gezocht-voetbal-trainer.html

Gerelateerde artikelen

Step wordt steeds vaker gebruikt bij bedrijven

Met de pen de polder in