Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Sport

Step wordt steeds vaker gebruikt bij bedrijven

Steppen zijn er niet alleen voor kinderen. Of het nu gaat om pendelen door de stad, bewegen of gewoon om de eigen knieën te bekijken, veel kiezen voor een volwassen step, ook wel bekend al autoped als nieuw vervoermiddel. Met grotere wielen dan we als kind gewend waren, fietsbanden en een fantastische wendbaarheid kunnen deze steppen je met minimale inspanning over wegen, trottoirs en door ruiger terrein vervoeren.

Naar het werk

Voor de forens betekent de rit dat je de bus kunt overslaan en comfortabel kunt reizen, met een briesje door je haren. De maat, en de mogelijkheid om het op te vouwen maakt het gemakkelijker om met het openbaar vervoer naar en van de werkplek te reizen.

Wie een step voor de vrije tijd koopt, kan een cardio-training met een lage impact verwachten, een knie vriendelijk alternatief voor hardlopen of fietsen. Op de step heeft u geen moeite om de hond bij te houden, tenzij u een hazewindhond heeft.

Boodschappen doen op de step, of het gebruiken met een handicap, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Met een handicap kan een step goed van pas komen. De meeste gebruikers van een step hebben een uitgesproken eerste been. Een been zal als eerste gebruikt worden om kracht te zetten. Bij de meeste rechtshandige mensen zal dat het rechterbeen zijn. Bent u linkshandig dan is het linkerbeen uw belangrijkste been.

Na een ongeval

Wanneer dat been beschadigd is door een ongeval moet een patiënt in veel gevallen weer opnieuw leren lopen. Het evenwicht verandert namelijk. Fietsen zal daarbij niet helpen. Juist omdat het evenwicht zich anders in moet gaan stellen wordt de fiets onbruikbaar, tenminste voor een korte of langere tijd.

De step zet u met een been op de grond. Het evenwicht hoeft niet of nauwelijks aan te pas te komen, omdat een been steeds weer op de aarde terecht komt. Het stuur van de moderne step werkt bovendien als het stuur van een fiets. Ook daarvoor is het evenwicht niet altijd nodig. Ook als gehandicapte mobiel blijven, zonder rolstoel.

De step is dan ook een uitgesproken goed apparaat om in beweging te komen en te blijven. Als sport of gewoon om uw eigen gewicht onder controle te houden. Om wandelingen in het bos of over de hei makkelijker te maken of om de boodschappen te halen, de step is een bijzonder vervoermiddel met veel mogelijkheden.

In het bedrijfsleven

De fiets is een behoorlijk ingewikkeld apparaat. Het is vaak te groot om in gangen en hallen veilig te manoeuvreren. Hier kan de bedrijfsstep uitkomst bieden. snel, goed en veilig door de gangen van het magazijn, zonder in de weg te komen van heftrucks en ande gemotoriseerd verkeer. Ook door de kantoorgangen kunt u makkelijk op de step. U bent niet breder dan te voet en zo snel of langzaam als u zelf wilt. Het vervoeren van documentatie vergt een mandje aan het stuur of een schoudertas.

De prijzen voor een goede step voor volwassenen gaan van net over de honderd euro tot net over de vijfhonderd euro. Maar met toeters en bellen naar eigen goeddunken kunt u de step zo duur maken als u zelf wilt. De winst voor het bedrijf is snelheid en efficiency.

https://stepsonline.nl/