Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Verbouwen

Een onderhoudscontrole laten doen door Kuiper en Zonen BV

Dankzij de goede service van stoomketelbedrijf Kuiper en Zonen BV, is mijn ketel weer helemaal oké. Ik merkte dat mijn ketel de laatste tijd het niet zo goed meer deed, terwijl ik hem nog redelijk nieuw had aangeschaft een paar jaar geleden. Bovendien als ik er steeds naar ging kijken, leek er niets aan de hand te zijn. Maar natuurlijk ben ik hier geen expert in, dus wilde ik graag een expert inhuren die hiervoor naar kon kijken en mij verder kon helpen. 

Ik had eerder bij Kuiper en Zonen BV de controle moeten doen

Ik had zelf nog nooit van het bedrijf Kuiper en Zonen BV gehoord, maar sinds ik hun dienst heb gebruikt, wil ik niet meer terug. Eerst moest ik via het internet zoeken naar een bedrijf die hier gespecialiseerd in was en kijken of ze op kort termijn nog konden komen om mijn probleem op te lossen. Er waren veel bedrijven in de omgeving die ik heb kunnen bereiken, alleen het enige probleem was dat ze niet zo snel bij mij terecht konden. Dan zou ik nog steeds twee weken moeten wachten voordat ik eindelijk hulp zou krijgen. Maar bij een bedrijf kon ik wel terecht. En dat bedrijf was Kuiper en Zonen BV.

Alles verliep soepel

Ik kreeg snel iemand aan de lijn en daar werd ik direct verder geholpen. Ik legde de situatie uit en ze konden al de volgende dag terecht bij mij om te kijken wat er precies aan de hand was. Dit vond ik zelf erg fijn, omdat het toch geen fijn gevoel is als je weet dat er iets niet goed is aan een ketel. De volgende dag kwamen een paar leuke medewerkers van Kuiper en Zonen BV om de ketel te checken en het meteen te laten repareren voor geen extra kosten. Echt een top service en ik ga zeker vaker bij hen kijken.

Bezoek de website

Wilt u ook meer weten over het bedrijf en wat zij u kunnen aanbieden aan producten en diensten? Bekijk dan eens de website van Kuiper en Zonen BV via www.kuiperzn.nl.