Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Financien

Hoe koop je Ether en hoe verdien je geld met de Ethereum koers?

In de afgelopen weken is de koers van Ethereum en die van Bitcoin ontzettend rustig geweest, tot 2 dagen geleden. De koersen zijn hard omhoog geschoten en zijn dan ook meer waard geworden, dit zagen we direct terug via de Ethereum koers (klik voor de website). De digitale munt is momenteel 450 euro waard en de 500 euro komt zeker inzicht. Wij zijn benieuwd waar dat allemaal mee te maken zou hebben, ligt het aan de populariteit van Ethereum? We zien dat Vitalik Buterin, de ontwikkelaar achter Ethereum vindt dat Ethereum momenteel in een zogenaamde “bubble” zit.

Ook afgelopen maandag schoot de ethereum koers hard door, op het moment van schrijven (dinsdag om 15:00) zien we een ontzettende stijging. De groei van Ethereum is onwijs groot geweest, de koers is sinds begin 2017 enorm populair en er wordt veel in gehandeld via websites als kraken.com

Een 20 jarige, jonge investeerder vertelt dat de populariteit achter Ethereum te maken heeft met het stabiele systeem dat achter Ethereum zit het techniek achter de blockchain netwerk van Ethereum is namelijk zo gebouwd dat offline, downtime en andere zaken die hier op lijken weinig effect zullen hebben in de nabije toekomst. Het techniek hierachter kan steeds flexiber worden ingezet en hier kunnen investeerders ook direct van profiteren.

Wil je investeren in de Ethereum koers?
Doe vooral goed onderzoek over wat ethereum nou precies inhoudt, je kunt via websites als wikipedia of cryptopunt.nl gebruiken om informatie te winnen. We raden je aan geen gelden te investeren die je niet kunt verliezen. 

 

https://www.koersethereum.nl