Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Financien

Ontwikkel je tot ware professional in het sociaal domein

Participeren in de samenleving is niet voor iedereen appeltje eitje. Waar de één kampt met hoge schulden, is de ander arbeidsongeschikt geraakt. Hoge schulden leiden vaak tot beperking van het voorzien in de eerste levensbehoeften, waardoor de levenswijze in gevaar dreigt te raken. Arbeidsongeschiktheid daarentegen hoeft niet te zorgen tot problemen met de basisbehoeften, maar betekent wel dat je veel thuiszit en met psychische problemen kan gaan kampen. Om die reden is er hulp nodig van een expert in zijn vakgebied, die deze mensen kan begeleiden om weer op het goede pad te komen. Wil jij ook het verschil maken in mensenlevens? Bekijk wat Professional Partners hierin voor jou kan betekenen!

Professional Partners vervult een spilfunctie op de arbeidsmarkt van het maatschappelijk domein. Wij gaan op zoek naar sociale talenten en helpen jou de sociale vaardigheden en maatschappelijke competenties te ontwikkelen. Denk hierbij aan masterclasses en workshops in onder andere de schuldhulpverlening, WMO en de Participatiewet. Op die manier leer jij de belangrijkste aspecten kennen van het maatschappelijk domein en wordt je opgeleid tot een ware professional op dit gebied. Wie weet, vervul jij binnenkort een vacature schuldhulpverlening of ga je bij de gemeente aan de slag als kandidaat voor de Vacature junior wmo consulent. Door onze nauwe banden met onder andere de gemeente, provincialen en welzijnsorganisaties kunnen wij je aan verschillende werkgevers voorstellen, voor wie je gevarieerde werkzaamheden in het maatschappelijk domein kunt verrichten.

Zie jij het al helemaal zitten om jezelf te ontwikkelen en je in te zetten voor het collectief belang door individuen uit de brand te helpen? Bekijk dan op de website wat Professional Partners voor jou kan betekenen en wat jíj voor de samenleving kan betekenen. Wij zorgen ervoor dat je wordt opgeleid tot een ware professional, die kennis heeft van zijn vak.

https://professionalpartners.nl/