Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Facility management

Leer meer over sleutels

Leer meer over sleutels

Hoeveel weet u van uw sleutels? Zou je kunnen zeggen of ze nep waren? Lees verder om meer te weten te komen over uw sleutels en wat de nummers van de toetsen daarop betekenen voor elk type sleutel.

Is uw sleutel een overtuigende kopie?
Het maken van een kopie van een sleutel is niets bijzonders. Als je op het punt staat de stad uit te gaan om familie te bezoeken en je iemand nodig hebt om naar je huisdieren te komen kijken, is de kans groot dat ze een kopie van een sleutel nodig hebben die voor hen is gemaakt. Op deze manier kunnen ze naar binnen gaan en zich weer opsluiten als ze weggaan. Met behulp van een micrometer kunt u van dichtbij bekijken hoe de inkepingen op een kopie zich verhouden tot de sneden op een originele sleutel. De marge van verschil is bijna niet waarneembaar op 0,003 centimeter. Als de sleutel een imitatie is, dan is de kans groot, en de bijbehorende sleutelnummers zijn alleen nuttig voor degene die de sleutel heeft gemaakt.

De modelnummers
Modelnummers zijn een andere vorm van sleutelnummers. U vindt deze op belangrijke blanco’s. De lege sleutel is wat u nodig hebt om een ​​dubbele sleutel te maken. Hoewel u misschien denkt dat sleutelblanks uitwisselbaar zijn, helpen de modelnummers en bij uitbreiding de kernnummers op deze sleutels om ze uniek te maken. De spiebanen en bladlengten van de blanco moeten hetzelfde zijn als het origineel om het duplicatieproces correct te laten werken.

Hoofdsleutels
Hoofdsleutels hebben een speciaal systeem voor het rangschikken van de toetsnummers. Aan de hoofdsleutel zelf is een bepaald sleutelnummer gekoppeld, “A”; en aangezien er submaster-sleutels bestaan, zouden deze bijvoorbeeld een sleutelnummer “AA” of “AB” krijgen. De toegangssleutels verschillen enigszins, omdat ze afhankelijk zijn van het feit of ze tot een hoofdsleutelsysteem of een submaster-systeem behoren. In deze gevallen zou de nummering iets zijn in de trant van “1AA” voor masters of “2AB” voor submasters.

Sleutelcodes
Sleutelcodes zijn sleutelnummers die zijn toegewezen aan sleutels die iets openen dat geen deur is. Deuren kunnen echter nog steeds codes hebben, alleen via geïntegreerde toegangscontrolesystemen met bedieningspanelen en niet noodzakelijkerwijs actuele fysieke sleutels. Deze toetsen kunnen worden gebruikt om archiefkasten, fietssloten en hangsloten te ontgrendelen die niet op een gewone deur te vinden zijn. Als u de sleutel zelf kwijtraakt, maar vasthoudt aan de geregistreerde sleutelcode, kunt u gemakkelijk een vervangende sleutelfunctie krijgen

Meer weten? Bel slotenmaker Amsterdam
Zelfs als je ten einde bent, blijf kalm. Het is tijd om een professionele slotenmaker te bellen. Nadat je overal op zoek bent geweest, zou je kunnen ontdekken dat je je sleutels ergens in de wijde wereld hebt laten vallen en je weet nooit wie ze kan hebben. Onder deze omstandigheden is het het beste om een slotenmaker te bellen die uw sloten kan vervangen en u enkele nieuwe sleutels kan snijden om die sloten te openen als ze eenmaal zijn geïnstalleerd. Als u stopt met zoeken naar uw verloren sleutels, komen ze op de meest onverwachte manieren bij u terug. Je hebt tenminste geen extra paar om aan je partner of iemand anders die dicht bij je is te vertrouwen.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam