Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijfsvoering

Relatiegeschenken een perfect communicatiemiddel

Het is van alle tijden om klanten en relaties iets leuks, moois of grappigs te geven. Dit kan omdat ze iets bij u hebben gekocht, een vaste relatie zijn of omdat u ze graag als klant wil. Wat u geeft en de waarde ervan hangt sterk af van de omstandigheden en het doel. Over het algemeen zijn er 5 indicatoren die al een goede richting kunnen geven

 

  1. De doelgroep, wie wilt u wat geven ( man/vrouw, leeftijd, voorkeuren) en de grootte van de doelgroep ( 100 mensen of 100.000 mensen)

  2. Wat is het doel van de actie, wat wilt u ermee bereiken (bijv. naamsbekendheid, direct een aankoop bevorderen of bezoek van de winkel, bedankje etc)

  3. Waar hangt u het cadeau aan op, waar heeft het mee te maken. Bijvoorbeeld de introductie van een nieuw artikel, deelname aan een congres of beurs, zomer/winteractie 

  4. Wat moet er op het relatiegeschenk komen. Een tekst van 4 regels kan niet op een zeer klein artikel worden gedrukt. Moet het eigen logo/slogan enorm opvallen of juist discreet er op staan. Door het artikel te bedrukken blijft uw naam terugkomen bij de ontvanger.

  5. Wat is het budget in totaal en per artikel, dit zorgt ervoor dat er een schifting kan worden gemaakt in mogelijkheden.

Na deze 5 stappen te hebben genomen krijgt u richting aan het perfecte communicatie en reclame relatiegeschenk voor uw business.


https://www.relatiegeschenk4you.nl/

Gerelateerde artikelen

Je oude schoenen zat? Los het op!

Een slotenmaker die direct komt

Duurzaam ondernemen met Blockchain Technologie